BitCoin det största hotet mot välfärdsstaten

BitCoin, en decentraliserad privat valuta, är det största hotet mot välfärdsstaten. Den underminerar statens monopol på valuta och när staten inte har valutamonopol så kan man inte längre kontrollera transaktioner och stjäla folks pengar genom inflation och annan beskattning. Därför ser jag det som högst sannolikt att BitCoin kommer terroriststämplas inom en snar framtid.

Tidigare försök till privata alternativ till statlig valuta (legal tender) har skjutits ner hårt och aggressivt i USA. Liberty Dollar som var baserad på värdet hos ädelmetaller attackerades t.ex. av FBI som stal metallerna för federala statens räkning. I takt med att bankerna korrumperats allt mer (staten går in och räddar banker som inte sköter sin verksamhet och därför BORDE ha straffats av marknaden genom att gå i konkurs) och människor känner sig allt mer lurade och utnyttjade, samt de centraliserade valutorna får allt mindre köpkraft har privatpersoner såväl som företag incitament att pröva alternativ.

Ett sådant är att åter legalisera möjligheten till alternativa valutor, som man gjort i Utah t.ex. där guld och silver nu får användas som pengar för att betala lån och räkningar etc. Ett annat alternativ är att sluta förlita sig på pappa staten och helt enkelt lämna staten utanför din plånbok, genom t.ex. BitCoin.

Jag vet faktiskt inte hur det är i Sverige, om det är lagligt att skapa privata alternativa valutor. Det spelar dock inte längre någon roll. I o m att valutan tagit steget ut i den digitala världen kan det inte längre stoppas, lika lite som fildelning.

Staten har två metoder för att rå på detta. Tillslag mot folk som använder BitCoin för att avskräcka samt förstås – propaganda för att undergräva trovärdigheten. Därför kommer staten (så fort man fattat att detta är ett hot, vilket väl lär ta några år till) att börja göra uttalanden om hur detta är terrorism, att det göder den kriminella världen, att man inte kan lita på valutans värde osv. Allt för att inte tappa makten över det som är fundamentet för välfärdsstaten – dina pengar.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Um63OQz3bjo

Personligen är jag entusiastisk som ett barn dagen innan julafton. Det här betyder att du som individ åter tar kontrollen över dina pengar, att hela konceptet med inflation (dold beskattning), konjunkturcykler och ekonomiska krascher försvinner. Inga banker eller en rik minoritet som flyttar resurser till ett fåtal från den stora massan.

Pengar har åter demokratiserats! Räkna med att detta kommer röra upp hus i helvete!

Den som vill lära sig mer om BitCoin kan besöka den officiela Wikin!