Barnporrlagen måste ändras

Hovrätten fastställer tingsrättens dom mot seriesamlaren som dömdes för att inneha hentai-bilder. I min värld är detta absurt och lagen måste ändras.

Detta är bilder alla som gillar tecknad porr kommer i kontakt med, helt enkelt därför att unga tjejer (och pojkar) är ett väldigt populärt tema inom japansk porr. Det är helt absurt att jämställa tecknade bilder med verkliga dokumenterade övergrepp på barn!

På japanska finns ett ord som heter ‘kawaii’ som kan fritt översättas till ”barnsligt sött”. Det finns en hel subkultur av kawaii-kläder, attiraljer och givetvis också tecknade och animerade serier. Det betyder knappast att hela Japan är fullt av presumtiva pedofiler.

Om lagstiftningen ska ha någon trovärdighet måste resurserna läggas på verkliga offer och verkliga brott. Vi måste inse att det finns andra kulturer med annan syn på sexuella yttringar och att bara för att man gillar barnsligt söta saker så vill man inte knulla verkliga småbarn!

En av barnporrbilderna (frikänd i Hovrätten)

Edit: Bild ändrad

Andra om detta: Piratpartiet, Aftonbladet, Liberaldemokraterna, Sverige är inte världens navel!, Svensk myndighetskontroll,