Ändra en siffra måste va billigare?

Jag förutsätter att det finns en politisk agenda bakom Nintendos beslut att inte släppa Dead or Alive i Sverige. Att man vill påvisa det absurda i den svenska lagstiftningen, där tecknade figurer görs till offer för sexuella övergrepp (enligt den absurda lagstiftningen).

Problem solved!

För annars hade det ju rimligen kostat mindre att ändra siffran 17 till 18 i spelen och därmed fått problemet ur världen. Det är ju inte som att figurerna har en verklig ålder! De kan ju lika gärna vara 38 eller 102 om man så vill. (De existerar ju liksom inte i verkligheten…!)

Eftersom de dessutom har alla attribut som barn saknar (stora tuttar, höfter, markerade midjor) lär det ju inte finnas en enda pedofil som är ett dugg intresserad av spelet. Däremot en hel drös med testosteronstinna tonåringar som nu måste leta efter illegala alternativ när spelbutikerna i Sverige inte kan tillhandahålla titeln.

Lagstiftningen måste ändras. Det kan inte rimligen vara så att det är okej att ha sex, men att dokumenteringen av detta på ett magiskt sätt skapar ett abstrakt offer.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=NDwSDsesTMQ