Vänsterpartiet Kommunisterna

Lars Ohly utfrågades igår i Svt och det framgick bland annat att Kamrat Ohly vill ha lägre straff för brott mot person (1 år för grov misshandel, vilket det räknas som först när man får bestående men, förlorar kroppsdelar etc), medan brott mot Staten ska straffas hårdare (sexköpslagen).

Det kanske för många är förvånande i sig, att prostitution alltså inte är ett brott mot det ”offer”, som radikalfeministerna använder för att legitimera kriminaliseringen av sexköpare, utan ett brott mot Staten. Det är staten som är målsägare, ingen annan. Men det är ännu en faktor som demonstrerar tydligt att det handlar om morallagstiftning och inget annat. Om det finns ett offer eller inte, är inte relevant. Det relevanta är att man begått ett brott mot Staten och precis som i alla fascistiska länder så är det denna sortens brott som bestraffas hårdast.

Att kommunist-Ohly alltså vill stärka straffen just för denna sortens brott, medan han annars inser att hårdare straff inte fungerar för att avskräcka från brottslighet i övrigt, är alltså inte ett dugg förvånande, utan helt i linje med den sortens verklighetsfrånvända ideologi som kommunismen och dess jämställdhetsgren radikal-feminismen utgör.
Den som vill kan se utfrågningen här.

Mer om detta hos: Ab, Expressen, 2, SvD, 2, DN,