Stöd WikiLeaks!

Regeringar världen över börjar få panik. Verkligt fri journalistik och synande av makthavare var ju inte vad de ville ha. Allt var ju så bekvämt, med tidningar som bara citerar pressmeddelanden. WikiLeaks förlorade sin server, sin domän, sin möjlighet att ta emot donationer via PayPal. Men än är inte WikiLeaks ute för räkning. Nu är det dags att slå tillbaka!

Om du vill stödja WikiLeaks ekonomiskt så kan du fortfarande göra det, via donationer med kreditkort eller banköverföring. Mer info på WikiLeaks.

Speglar till WikiLeaks börjar också spridas och på så sätt kan inte websiten effektivt tas ner.

Att avrätta Julian Assange vore att göra en martyr av honom. Det enda sättet att komma åt honom är genom karaktärsmord. Att hänga ut Assange som pedofil eller våldtäktsman, då förlorar han sin trovärdighet. Det är så politikerna resonerar nu. Men om något skulle hända med Assange så finns det en ”försäkring” spridd som är krypterad. Nyckeln till den krypterade filen kommer spridas. Denna sägs innehålla mer information som politiker och andra makthavare definitivt inte vill se spridd.

Sanningen är dock att oavsett vad som drabbar Julian Assange så kommer WikiLeaks leva vidare. Det är inte en toppstyrd organisation, så som politikerna verkar tro. Precis som med The Pirate Bay spelar det ingen roll om man sätter åt de ansikten som syns utåt. WikiLeaks är en hydra som för varje huvud som huggs av får två nya som ersätter det. WikiLeaks är en idé. Och idéer dör inte för att man dödar dess ursprung.