Staten är nästa förtryck av mänskligheten som måste bort

httpvh://www.youtube.com/watch?v=WTa2w6nn7Ic

Slavar, kvinnor, barn. Förtryck som en gång var etablerade ”nödvändigheter” men som alla avskaffats efter intellektuell upplysning och insikt. Så ska också det statliga förtrycket till slut falla för en humanare människosyn. Våld ger inte rätt och det är inte en förnuftig grund för en ordning.

 • Hejsan Hanna. Intressant video som så ofta när Molyneux har ett finger med i spelet. Med tanke på din valda rubrik så känns det nästan mer som att du skulle vara anarko-kapitalist och inte libertarian, måste jag säga – och det vore ju bara positivt i mina ögon. ;)

 • K-SATANAS

  Han är väldigt bra på metaforer. Ännu en ”ny Jesus” , fast inte något som är nytt. Bossar har alltid funnits, kommer alltid att finnas. Jag tror jag hellre lyssnar på tomten. Men en Messias behöver ju sina lärjungar. Han hamnar väl inte på korset, men lika verklig som religioners tjafs om undergång.

  Kan väl vilken idiot som helst förutspå att det går åt helvete och även jorden som sådan..vi har ju börjat någon gång och lär ju också avsluta våran existens .
  Men om 10-20 år kommer det vara exakt lika som nu, fast troligen fasiken så mycket mer religionskrig.
  Och Polska riksdagar är ingen jag vill ha.

 • Tuxie

  Han är som en morph av Henry Rollins och Steve Ballmer! :D