Sexköpslagen måste reformeras!

Jag ställde en fråga till Valet:s facebookgrupp, varför inte sexsäljare får organisera sig i fack och samarbeta utan att åtalas för koppleri av varann? De valde att ta upp frågan och ställa den till Camilla Lindberg (fp) och Zaida Catalán.

Det blev en debatt, den ser ni här:

 • Amarso

  Zaida. Typisk äcklig statsfeminist. Bara fördomar och BULLSHIT. Men också faktafel. T ex att det är mest män som efterfrågar sex, dvs att hon menar att det är männen som vill att kvinnor ska sälja sig för männens skull. Men det finns fakta som säger att det är lika mycket män som kvinnor som säljer sex!
  Zaida = hysteriiii. Jäkla tonårsbrutta. Sorry, men jag blir bara så förbannad på hennes attityd så jag avfärdar bara henne som exkrement, ungefär.
  ”NÄR MÄNNEN VILL HA TILLGÅNG TILL VÅRA KROPPAR!” :O) Ahhh…!
  STACKARS snorunge. Hon får nog aldrig sex efter det uttalandet och det hoppas jag att hon inte får heller.

  Heja Camilla! Puss. :D

  Camilla och Dick Wase borde bilda parti ihop. Fett på. ^^

 • nef

  omg! :-O

  Nu är jag antagligen färgad eftersom jag inte tål Zaida Catalán och hennes retorik (den som snackar om att ”köpa en kropp” borde diskvaliceras från diskussion redan där)–men ser hon inte lite väl blarig ut? :p

  Två tidigare diskussioner med Zaida ”låt mig prata klart–den enda som får avbryta är jag” Catalán som man inte får glömma…

 • Daniel Wijk

  Camilla är trevlig. Får se om hon dyker upp på seminariet… :-)

 • Andreas

  Zaida är nog den mest verklighetsfrånskilda människa jag sett och hört, hon verkar inte ens kunna föra en saklig debatt utan kastar bara ur sig sina egna moraliska värderingar. Den här videon från förra året är ett utmärkt exempel på hennes irr-fasoner; hon är mot pengar och mot sex så att ha sex för pengar är för henne det värsta som finns. http://www.youtube.com/watch?v=_4FQB8YhL5I&feature=related

 • Anonym

  Japp, jag hoppas fler uppfattar henne sån. Jag tror överlag att folk i gemen har svårt att förstå varför man inte ska få köpa och sälja sex. Feministretoriken verkar inte ha särskilt stora sympatier, utöver den lilla feministeliten i sthlm.

 • Anonym

  Skulle inte hon hålla nåt föredrag?

 • Vritra

  Zaida Catalán skrämmer mig… När jag såg det här klippet, och andra klipp med henne angående samma fråga så inser jag varför jag inte är politiker. Jag skulle aldrig kunna stå där och diskutera med en vägg som dessutom använder sig av härskartekniker, fördomar och har allmänt urusel attityd. Hon är så full av skit och tankefel att det är löjligt.

 • Daniel Wijk

  Inte vad jag vet. Förra året gjorde hon det.

 • K-SATANAS

  Jag ser ingen skillnad på Zaida och andra ? Hon är precis som de flesta. Det är precis därför vi har en lag och en allmän inställning som gör att sälja sex är fult, äckligt och kriminellt. Jag begriper inte hur någon kan bli arg eller upprörd över det hon säger, det är ju precis så Sv funkar.
  Nä bli arg och upprörd över alla andra istället som stödjer och har samma åsikter,och inte bara kasta skit på en person som ställer upp i debatt. Det är inte Zaida som ska ha skit , utan alla andra som delar samma åsikter.

 • Amarso

  Det vore fränt om knappnytt eller vem som helst kunde göra en galen parodi på henne. :D
  Men seriöst. Så som Zaida är skulle hon ju kunna vara ECPATs president-INNA. FFS.

 • Eevert

  tycker det var en svag debatt.Som alltid pratar dom förbi varandra.Svårt när ena parten pratar om sexslavar från öst,medan den andra pratar om välmående ”hobby-horor”.
  jmr barnporrdebatten, ena sidan ”det är fel att våldta 4-åringar”, andra sidan ”semesterbilder på badande barn”
  på 60-talet var pendeln åt det ”liberala” hållet i dessa frågor,nu har det slagit om till ”ecpat-läge”.
  Förhoppningsvis börjar det svänga tillbaka lite,till ett mer sansat läge ngnstans mittemellan

 • Amarso

  Ja, det är alltid problematiskt när ingen sida vill nyansera eller gå hela vägen i debatten, liksom. Alltså prata utan att antingen vara hysteriskt och bara som religiöst övertygad eller som sagt vara för feg för att säga som det är. Men ämnena är ju så extremt dels tabubelagda och dels så finns det så mycket fördomar och okunskaper. Jag tror det handlar om att folk inte förstår eller ibland inte vill förstå. Barn betraktas som heliga skyddsobjekt. Allt man säger som kritiserar det gällande uppfattas som att man kränker dem eller inte har antingen ”kunskap” eller förståelse. Och detsamma gäller de som ser kvinnor som heliga objekt. ”Kvinnor och barn”, liksom.

 • Kamrat Vintersoldat

  Imperialister säger bara det USA vill de ska säga… Hade allt vatt fritt så hade Slavhandel inte lönat sig..