PayPal mfl hackade av Anonymus

En jättebra summering av allt det suspekta i Julian Assange-fallet hittas här (för den som inte orkar läsa tusentals sidor långa flashback-diskussioner). Att den ena kvinnan inblandad i ”våltäkten” dessutom redan tidigare uttryckligen planerat för en handling så som den mot Julian Assange gör det ju inte direkt detta scenario mindre suspekt.

Vi har ett rättsväsende som vi redan sedan tidigare vet är politiserat och korrupt. The Pirate Bay-rättegången har visat detta med all (o)önskad tydlighet. Vi har en lagstiftning kring sexualbrott som styrs av religiösa feminister (som Claes Borgström), där våldtäkt inte längre är våldtäkt utan ett maktverktyg för kvinnor för att hota och vedergälla mot oskyldiga män. Andra namn värda att nämna bland religiösa feminister är Thomas Bodström och Madeleine Leijonhufvud (återigen dyker ECPAT upp som tydlig gemensam referens). Börjar någon se ett mönster?

Vi har åklagare som den socialdemokrat som tar upp fallet Julian Assange efter att det har lagts ner. Är det konstigt att förtroendet är noll och att människor till slut tar saken i egna händer för att återställa rättvisa? Jag kan inte känna några sympatier för att Claes Borgström och Åklagarmyndigheten blir hackade. Det är inte ens fråga om kapade datorer, utan om en folkrörelse med individer som frivilligt ställt sina datorer till förfogande för en DoS-attack.

Glenn Beck är verkligen ingen av mina favoriter, men han gör ett bra jobb resumera detta suspekta scenario.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=XF0-yd00FKY