Minsta gemensamma nämnare

Juristen Cederberg vill ha ett nationellt DNA-register över alla snoppmänniskor i landet. Detta eftersom denna information skulle underlätta för polisen att sätta dit våldtäktsmän. Det kan säkert stämma.

Kameror i allas hem skulle förmodligen också minska våld i hemmet. Utegångsförbud för män efter 22 skulle sannolikt minska överfallsvåldtäkterna drastiskt och om vi inför omvänd bevisbörda i alla sexualbrott så kan vi få fällande dom i säkert 99% av alla åtal!

Frågan är vem som vill leva i ett sådant land.

Är minsta gemensamma nämnare, så som radikalfeministerna vill hävda, könsorganen på våldsverkare? Det är ju trots allt inte någon finsortering att kategorisera halva befolkningen som presumtiva brottslingar. Säkert går det göra en bättre gallring än så.

Vi vet till exempel att vissa etniska grupper är kraftigt överrepresenterade när det kommer till våldtäkter och rån. Om vi nu ska kategorisera och dra alla i en grupp över en kam, bör vi rimligen göra det där träffsäkerheten är som störst, inte sant? Hur ser det ut hos gruppen utomeuropeiska invandrare t.ex.?

Det är lite skrämmande att en jurist inte förstår koncept som oskuldspresumtion, eller ser något värde i ett samhälle där staten inte har fullständig kontroll på alla invånare. Där integritet faktiskt respekteras och ses som något med egenvärde.

Mest skrämmande är väl att det här förslaget är helt i linje med sådana vansinnigheter som både Thomas Bodström (s) och Beatrice Ask (m) brukar vara pigga på att införa. Därför behövs din röst på Piratpartiet den 19 September!

Appropå: Aftonbladet,

 • Fredrik Larsson

  Oops dags att revidera lite. Du framstår som rasistisk – jag förstår att du använder det som ett grepp för att visa det absurda i att anklaga alla män men läser man det ”fel” så framstår det som om du vill DNA typa alla invandrarmän men inte några andra…

  Mvh
  Fredrik Larsson

 • Onaqui

  Eller på vänsterpartiet.

 • Anonym

  Jag är väldigt obrydd om att framstå som PK. Mina åsikter om invandring och mångkultur framgår väldigt tydligt om man googlar det på min blogg.

 • Daniel Wijk

  Fast eftersom vänsterpartiet aldrig skulle fälla en socialdemokratisk regering så har dom i praktiken inget att sätta emot om regeringen vill göra något liknande. Med den tokfeministiska grunden i partiet finns också ett stort problem när det gäller rättssäkerhet.

 • K-SATANAS

  Mycket märklig artikel. När SD använder Brås siffror för bevisning av klar överrepresentation av utländska män( födda här eller inte)som misstänkta eller vid fällande domar beträffande våldtäkt, så spottar PK media ut sina förvrängda åsikter beträffande fakta. Brå skriker direkt att deras egna siffror är misstolkade. Att våldtäkterna inte alls har ökat så markant att det inte alls går att utläsa en viss grupp som överrepresentant beträffande våldtäkter.
  Brå hävdar att våldtäktsbegreppat har ändrats och det är den största anledningen till att siffrorna har ökat.
  När slasktratten Cederberg använder samma argument, men i ett helt annat syfte, då fungerar det tydligen väldigt bra.

  Svergie är ett jävla puckoland. Jag tycker PP är ett jättebra parti, men slåss på fel sätt.
  Som jag ser det är allt solklart. För behålla demokrati samt att eftersträva ännu mer demokrati och öka individens frihet, måste det finnas ett politiskt klimat.
  Tyvärr är de flesta PP anhängare liksom majoriteten av befolkningen behäftade med enorma skygglappar, man saknar förmågan att se ett globalt sammanhang beträffande muslimer och deras strävan efter ett totalt herravälde av jorden.

  Det spelar ingen roll hur mycket demokrati och liberala värderingar man har om de inte går att genomföra.
  Så länge inte invandringen stoppas beträffande muslimer eller åtgärder sätts in för att förhindra deras spridning av islam, så kommer garanterat Sverige och resten av europa vara muslimstyrt om 10-15 år.
  Du kommer aldrig att märka förändringen, innan det är för sent.
  Då finns inga prideparader mer, inga oliktänkande, inga sexuellt avvikande o s v. Koranen kommer att styra oss totalt.
  Jag har redan ställt in min kompass på det förändrade samhället, hoppas att även alla andra har gjort så .
  SD är inget frihetsparti, eller har speciellt liberala värdingar, det vet jag.
  Den viktigaste frågan är behålla en någolunda demokrati och inte försämra det vi har och nyckeln heter muslim.
  Islam står för total kontroll och förtryck. Till detta faktum plussar man på alla andra småsaker som DNA register över alla män. Vansinneshysterin beträffande våldtäkter. Vad som är barnporr eller inte, absurda sexköpslagar, all form av övervakning och medborgarkontroll mm.
  Det är svårt att se eller begripa ett sammanhang i det hela. Det är knappt jag gör det själv, men jag lovar det finns där. Det handlar om pest eller kolera.
  Så därför finns bara ett parti för mig.

  Kom inte till mig och gnäll sen, när ni vaknat upp till verkligheten, då är det för sent.
  Men klart hoppet är ju det sista som överger.

 • K-SATANAS