Miljöpartiet fascisterna

Många funderar på att rösta på Miljöpartiet. Jag tänkte lista några anledningar till varför det är en tämligen dum idé. Detta är nämligen ett urartat vänsterparti med skogsmullefetisch.

Kvoterade bolagsstyrelser – Dumheter. Det finns inget egenvärde i 50% könsfördelning. Det är inte könsorganen man styr företag med. Kompetens är det som ska styra, inget annat. Om fler män generellt är karriärister än kvinnor så är det inte ett samhällsproblem. Man vill dessutom tvinga snoppmänniskor till minst 33% föräldraledighet. Tid med barn ska inte föräldrar själva anförtros styra. Det ska staten diktera.

Asyl – Miljöpartiet vill ha mer generös asylpolitik. Ta emot ännu fler utomeuropeiska flyktingar mao. Den som trivs med den sortens ”internationalisering” kan ju flytta till Södertälje där man redan är uppe i 50% nysvenska invånare och tala om hur bra det känns när alla företag styrs av syrianska maffian och konkurrens löses med våld. Man slipper Hells Angels i nöjesbranschen, men det är väl ungefär där fördelarna slutar. Miljöpartiet vill också på sikt införa helt fri invandring, samt automatisk amnesti för illegala invandrare om de lyckas undvika utvisning länge nog.

Sexualfascism – Miljöpartiet vill likställa sexköp med människohandel. Det spelar ingen roll om du säljer sex av egen vilja och trivs med det, du är ett offer och hör sen! Zaida Catalán. Behöver jag säga mer? Utöver sexhandel så vill man lagstifta mot ”objektifiering” av män och kvinnor i reklam (allt sexigt är ”objektifiering” och ”objektifiering” är dålig per definition). Man vill naturligtvis också förbjuda porr och stoppa den sexuella exploateringen av det offentliga rummet. Vad nu det betyder. Vi lever redan i ett sexualrepressivt samhälle. Skogsmullepartiet vill göra allt sexuellt till en onaturlig del av mellanmänsklig interaktion som förpassas till skamfull hemlighet. Tänk på barnen!

Ingen kärnkraft – Det låter ju fint, tills man inser att 50% av all energi vi har kommer från just kärnkraften och det finns ingen som helst möjlighet att ersätta denna inom 10 år. Solkraft har mycket begränsad potential i vårt klimat, vindkraft är opålitlig och vattenkraft har vi redan exploaterat till fullo. Kvar finns olja och kol, eller importerad el från kärnkraft i andra länder. Gissa vad ingen kärnkraft gör med elpriser och därefter med elkrävande industrier? Färre jobb och svindyra vintrar. Det är vad som väntar med miljöpartiets kärnkraftsavveckling. Finfint om man bor i skogen och eldar till sig värmen. För de flesta av oss som har elbaserad värme är det dock vansinne.

Jämställdhet till varje pris – Det ska lagstiftas om att man måste ta hänsyn till ”klass, etnicitet, ålder, sexuell läggning och funktionshinder” i alla sammanhang för att få en perfekt fördelning på pappret värdig endast en sifferfetischistfascist. Du är inte en individ. Du är en del av de kollektiv du tillhör. Detaljpillandet av lagstiftaren kan aldrig gå långt nog i dessa statsälskande kommunisters värld. Överstatlighet für alles.