Miljöpartiet fascisterna

Många funderar på att rösta på Miljöpartiet. Jag tänkte lista några anledningar till varför det är en tämligen dum idé. Detta är nämligen ett urartat vänsterparti med skogsmullefetisch.

Kvoterade bolagsstyrelser – Dumheter. Det finns inget egenvärde i 50% könsfördelning. Det är inte könsorganen man styr företag med. Kompetens är det som ska styra, inget annat. Om fler män generellt är karriärister än kvinnor så är det inte ett samhällsproblem. Man vill dessutom tvinga snoppmänniskor till minst 33% föräldraledighet. Tid med barn ska inte föräldrar själva anförtros styra. Det ska staten diktera.

Asyl – Miljöpartiet vill ha mer generös asylpolitik. Ta emot ännu fler utomeuropeiska flyktingar mao. Den som trivs med den sortens ”internationalisering” kan ju flytta till Södertälje där man redan är uppe i 50% nysvenska invånare och tala om hur bra det känns när alla företag styrs av syrianska maffian och konkurrens löses med våld. Man slipper Hells Angels i nöjesbranschen, men det är väl ungefär där fördelarna slutar. Miljöpartiet vill också på sikt införa helt fri invandring, samt automatisk amnesti för illegala invandrare om de lyckas undvika utvisning länge nog.

Sexualfascism – Miljöpartiet vill likställa sexköp med människohandel. Det spelar ingen roll om du säljer sex av egen vilja och trivs med det, du är ett offer och hör sen! Zaida Catalán. Behöver jag säga mer? Utöver sexhandel så vill man lagstifta mot ”objektifiering” av män och kvinnor i reklam (allt sexigt är ”objektifiering” och ”objektifiering” är dålig per definition). Man vill naturligtvis också förbjuda porr och stoppa den sexuella exploateringen av det offentliga rummet. Vad nu det betyder. Vi lever redan i ett sexualrepressivt samhälle. Skogsmullepartiet vill göra allt sexuellt till en onaturlig del av mellanmänsklig interaktion som förpassas till skamfull hemlighet. Tänk på barnen!

Ingen kärnkraft – Det låter ju fint, tills man inser att 50% av all energi vi har kommer från just kärnkraften och det finns ingen som helst möjlighet att ersätta denna inom 10 år. Solkraft har mycket begränsad potential i vårt klimat, vindkraft är opålitlig och vattenkraft har vi redan exploaterat till fullo. Kvar finns olja och kol, eller importerad el från kärnkraft i andra länder. Gissa vad ingen kärnkraft gör med elpriser och därefter med elkrävande industrier? Färre jobb och svindyra vintrar. Det är vad som väntar med miljöpartiets kärnkraftsavveckling. Finfint om man bor i skogen och eldar till sig värmen. För de flesta av oss som har elbaserad värme är det dock vansinne.

Jämställdhet till varje pris – Det ska lagstiftas om att man måste ta hänsyn till ”klass, etnicitet, ålder, sexuell läggning och funktionshinder” i alla sammanhang för att få en perfekt fördelning på pappret värdig endast en sifferfetischistfascist. Du är inte en individ. Du är en del av de kollektiv du tillhör. Detaljpillandet av lagstiftaren kan aldrig gå långt nog i dessa statsälskande kommunisters värld. Överstatlighet für alles.

 • K-SATANAS

  Mörkrets krafter. Kommentarer helt överflödiga, bara att sucka,,undrar bara hur deras väljare ser ut ?

 • Sanna Lindén

  Jag håller med!

 • SMBH

  En liberal tanke är att man ska utrota alla länders gränser, man ska kunna flytta vart man vill. Samtidigt så är deras syn på sex så lång ifrån liberal man kan komma i Sverige (knapp ledning över KD).

  Så blir det när ett enfråge-parti ‘tvingas’ utforma en ideologi som täcker hela det politiska spektrumet. Det vore som om PP helt plötsligt skulle argumentera för obligatorisk värnplikt.

  • Anonym

   Att man ska få flytta fritt är en liberal tanke. Att man ska åka var man vill och leva på andras välfärd är det dock inte. Avskaffa välfärden så låter jag gärna vem som helst bo i Sverige sen. :P

   • Ssargon

    Kan vi inte göra ett undantag för Zaida Catalán så vi slipper henne, snälla? :-P

 • Amarso

  Kan inte MP byta namn till ECPAT-partiet? Jag bara letade efter en länk från deras sida till ECPAT. De kan ju slå ihop sig också med KD så är saken biff.

  Jag röstade senast 2002 på MP, men fan aldrig igen.

 • Amarso

  Kan inte MP byta namn till ECPAT-partiet? Jag bara letade efter en länk från deras sida till ECPAT. De kan ju slå ihop sig också med KD så är saken biff.

  Jag röstade senast 2002 på MP, men fan aldrig igen.

 • Kamrat Vintersoldat

  Rösta på PP och få MP på halsen :D

 • Onaqui

  Det finns ett gigantiskt egenvärde i ett jämställt samhälle, när man går ifrån könsnormerna så blir folk friare, vilket är värt lite kvotering.

  Asyl: Rösta SD/FP om du ogillar invandringen, det är för mig en utopi när människan kan ”rösta med fötterna” och är fria att flytta dit de behagar. De länder som har idiotiska lagar (som du tycker om div. könskvotering) skulle då bli underpopulerade och behöva rensa upp i sina lagar och regler för att vara attraktiva för folket igen. En sorts konkurrens mellan länder.

  Sexuallagen suger, kärnkraft är svinbra och du överdriver grovt i sista stycket.

  • Ssargon

   Problemet är att kvotering gör att människan inte är fri eftersom det är könet som blir det viktiga. Man motverkar det man vill göra genom att lagstifta in diskriminering.

   Det enda du får är ett samhälle där grupper ställs mot varandra och avundsjukan flödar.

 • Fredrik Lindholm

  För de som gillar att gå på skattjakt i bibliotek så rekommenderar jag Ottars genomgång av de olika partierna från 1998 [sic!]. Och där står det bl.a. att Miljöpartiet hade en såpass hård syn i abortfrågan att kristdemokrater valde att rösta på deras linje istället.

  Visserligen så har mycket hänt under 12 år, men det är alltid bra med perspektiv.