Mer sexig sport!

I barbados boxas man i kjol, iaf om man sysslar med kvinnornas boxningsliga. Det är tydligen sexistiskt och upprörande. Personligen tycker jag de borde boxas i bikini, det vore sexigare och ärligt talat, vem tittar på tjejsport av någon anledning än att hoppas hitta nån snygg tjej att dregla över?

Och när vi nu ändå är ärliga – det är enda anledningen till att jag tittar på herrsport också för den delen. Bästa delen av herrarnas fotboll är ju efter matchen när de drar av sig tröjorna, grupphång- kramas menar jag och blottar sina magmuskler. De borde ärligt talat spela fotboll utan tröjor. Då hade antagligen jag också tittat en hel match då och då.

Nu är jag iförsej totalt ointresserad av sport överlag, men jag kan inte se felet i att man gör sport sexig? Ärligt talat, vem skulle se en film som Tekken om det inte vore för alla sexiga kroppar? :P Folk tar sport på för stort allvar. Det är ju inte som att det spelar någon som helst roll vem fan som vinner.

 • Anton Nordenfur

  Problemet här var ju dock inte att kulturen i sig var fruktansvärd och sexistisk, utan att hon tog illa upp när hon blev ombedd att tävla i kjol, någonting jag kan förstå (även om jag tycker det är lite överdrivet att bli så pass upprörd).

  • Anonym

   Jag ser inte problemet. Det är en publiksport, så man vill locka tittare, då bör man rimligen utnyttja det enorma potential i att dra tittare som finns i att göra det så sexigt som möjligt. Om ingen tittar så lär hon inte kunna tävla överhuvudtaget, absolut inte leva på det, alltså borde hon göra vad hon kan för att bidra till att fler vill se. Tävla i kjol lär ju inte göra jättestor skillnad dock. Bikinis, det skulle göra skillnad.

 • Dandoz

  Mer sexiga sporter eftersöks den enda sporten jag tittar på nu är fan starcraft så långt sträcker sig mitt sportintresse just nu kanske kunde bli lite högre ^^

 • Får mig osökt att tänka på Ultimate-surrender och Naked Kombat ^^

  • Ssargon

   Ultimate-surrender är kul ^^

  • Fredrik Lindholm

   Nja, Judodefense är intressantare.

 • Ludwig

  Jag kollar på tjejsport av andra anlednigar än att se sexiga tjejer. Vill jag kolla på sexiga tjejer så finns porr i massa olika former.

 • Andreas Eklund 83

  Bra! Tycker även de kunde tillåta doping och alla typer av kroppsmodifikationer så att sport kunde bli något vi har praktisk nytta av och som driver utvecklingen framåt.