Mamma dömd för sex med son

Milf

I USA dömdes en kvinna för incest, efter att ha haft sex med sin 14årige son. Det var inte fullt så dramatiskt som det låter.

Sonen hade hon aldrig träffat tidigare, eftersom hon lämnade bort honom för adoption när han var bara ett par dagar gammal. Nu träffades de igen, via Facebook och hamnade i säng.

Även om de genetiskt är nära släkt så har de givetvis inga sådana kopplingar till varann rent känslomässigt. De har ju aldrig träffats tidigare. Säkert var de intima med varann på ett ”normalt” sätt, innan det råkade spåra ur. Fast eftersom de träffades ytterligare en gång och hade sex sen så verkar det ju inte som de slagits så hårt med sitt samvete.

Man kan tänka sig att mamman förtjänar kritik för att ha haft sex med en 14åring, men att de är släkt ser jag inget problem med. Det är en ren morallag baserad på andra godtycke och äckel, inte skada mot någon. Om bägge parter var med på noterna så ser jag inte problemet. Omgivningen har ingen rätt att inte äcklas.

Eftersom det är USA det rör sig om så får hon givetvis ett helt absurt straff, därtill blir hon av med vårdnaden om sina andra fem barn som nu står utan mamma. Jag undrar verkligen vem som orsakade mest skada i det här sammanhanget. Mamman, eller staten?

Aftonbladet