I endorse Carl-Johan Rehbinder!

I USA där man sedan länge haft en stark personvalskultur och folk fått kandidera från allt till sheriff och domare till bormästare och senator, är det inte ovanligt att personer som är framträdande, eller som drar sig tillbaka när det visar sig omöjligt för dem att vinna en kandidatur, istället visar sitt stöd för en annan kandidat genom att ‘endorse’:a denne.

Foto: Jennie Rehbinder

I mitt fall har det aldrig varit intressant att delta som kandidat för Piratpartiet, eftersom jag dels har en hög med politiskt inkorrekta skelett i garderoben som jag vill bespara parti och anhöriga ifrån och dels för att jag är oerhört ointresserad av partipolitik och helt enkelt aldrig skulle kunna göra ett bra jobb som politiker…

Därför är jag oerhört glad att Carl-Johan Rehbinder finns! Han är den kandidat jag ger mitt främsta stöd till och därför vill jag uppmana alla som läser denna blogg och som gillar mina åsikter att ge honom sin röst, som kandidat nr 4 på Piratpartiets valsedlar.

Piratpartiets valsedel
 • steelneck

  Vet du inte att det alltid är dem med de allra mest ruttna skeletten djupt in i garderoben som kommer längst? Anledningen är enkel, dessa utgör de bästa marionetterna för de mäktiga människor som stöder dem och känner till vad de har i garderoben.

 • gothbarbie

  Tills media får fatt på det och hänger ut dem till allmän beskådan.

 • Daniel Wijk

  Han är även min kandidat. En god talare med bra åsikter :-)

 • Calle Rehbinder

  Tack än en gång för ditt oreserverade stöd.

  Jag ska verkligen göra vad jag kan för att leva upp till detta.

  Vad gäller skelett i garderoben, så har jag en egen attityd till detta:
  Om jag hittar några skelett, mot all förmodan, så förgyller jag dem och hänger dem i skyltfönstret till allmänhetens beskådan.

  På så sätt kan ingen komma åt mig, eftersom jag inte har några skamliga hemligheter som kan avslöjas.
  It's all out there…

 • Alla människor har skelett, de ser bara olika ut. Intresse för partipolitik bör man nog ha dock, om man ska lyckas ^^ *kram*

 • gothbarbie

  Det är inte så mycket min skam jag är orolig för. Den är ganska obefintlig. ;D Men vissa saker är nog klokt vänta tills preskripstionstiden gått ut, innan man erkänner offentligt. :P

 • Nu gör du mig nyfiken ;)

 • CJR är en härlig kille! Jag endorsar honom gärna… och lite av samma skäl som Gothbarbie, förutom det att jag för min del avstår från att kandidera till SD, och inte till PP. Men är det något jag uppskattar med CJR så är det hans strävan till äkta åsiktspluralism och tolerans (så mina partisympatier torde inte vara någon belastning — och är de det så visar det väl mest att vi har en bit kvar att vandra, eller hur!)

  Pappan

 • Jag är inte alldeles säker på att jag förstod allt som du skrev, vilka partisympatier du egentligen har, eller vad du har för ideal – annat än att du uppenbarligen uppskattar åsiktspluralism och tolerans. Och det är ju fint.

  Tack för ditt stöd!

  Och – det bästa stöd du kan ge, är att faktiskt lägga din röst på Piratpartiet den 19 september.
  Du får förstås väldigt gärna personkryssa mig (om du vill). :-)