Floskel-idrottsmän

Att vara mot rasism är ungefär lika modigt som att vara emot övergrepp på barn, knappast ett ställningstagande som ställer saker på sin spets.

Därför kan jag inte låta bli att dra lite på munnen åt artikeln i Aftonbladet där diverse kända idrottsmän kommer ut i ett upprop mot att rösta på Sverigedemokraterna. Till att börja med så identifierar ju inte de flesta Sverigedemokraterna som ett rasistiskt parti. För det andra måste man se anledningen till att någon kan tänka sig rösta på Sd och fråga sig vad alternativet är om man nu inte ska rösta på dem?

Sd får proteströster från människor som är kritiska till de etablerade partiernas okritiska hyllande av ett ”mångkulturellt” samhälle.

Personligen är jag väldigt kritisk till politiken ett parti som är en blandning av Kristdemokraterna och Socialdemokraterna kan erbjuda. Det är de två ändar på det politiska spektrat som jag avskyr som mest. Därför är det tragiskt att detta mupp-parti är det enda som vågar kritisera nonsensbegreppet mångkultur.

Så om man nu är kritisk till att göra Sverige till ett bidragsparadis för hela världens befolkning på skattebetalarnas bekostnad, vem ska man rösta på då? Folkpartiet fascisterna? För på vänsterkanten så är ju fri asyl och bidrag åt alla det mantra som upprepas från såväl Vänsterpartiet som Miljöpartiet. Någon kritik av de kulturella uttryck som ligger bakom rasism mellan invandrargrupper, muslimsk kvinnosyn, klanstrukturer och egen rättsskipning, finns ju såvitt jag märkt i princip inte.

Man kan inte hylla ”mångkultur” och sedan plocka ut nonsens som ”matkultur” som berikande, när somalisk kultur samtidigt leder till att många somaliska kvinnor inte alls är intresserade av att utbilda sig, eftersom det är mansgöra, eller när syrianer tar över Södertälje med maffialiknande metoder och har intern rättsskipning och krig mellan klanstrukturer. Detta är också kulturella uttryck från dessa människors hemländer som de tagit med sig till Sverige och här lever vidare med.

Var är kritiken? Var är alternativen? Politikerklassen tillsammans med rika sportstjärnor lever isolerade från verkligheten i områden som knappast präglas av ”mångkultur”. Det är lätt kalla Sd för rasister då och säga ”de är dumma”, utan att erbjuda någon som helst alternativ till alla de människor som upplever att nuvarande integrationspolitik är problematisk.

Nej, det här är bara dumheter.

Inte desto mindre ter det sig osannolikt att Sd når upp till en vågmästarroll. Rösta på Piratpartiet ist. Där gör din röst verkligen skillnad.