Fildelningen slår mot vit makt-musiken

”Den tidigare så lönsamma CD-försäljningen, som i stora stycken försörjde 90-talets naziströrelse, går trögt på grund av nedladdningen.”

Det berättas i kartläggningen Svensk vit makt – Årsrapport 2009, nyss publicerad av antirasistiska stiftelsen Expo.

SvD

Hur ska artisterna få betaaaaalt?!

 • K-SATANAS

  En svår nöt för sosse och vänstersidan. Ha ha.. Å ena sidan minskad oönskad musik som sprider rasistiska budskap. Å andra sidan är det ju själva fan att fildelning får förekomma, då får ju inte artisten…eller rättare sagt produktionsbolaget betalt.
  Inte lätt att vara sosse :-)

 • Manen

  eh, som ”vänster” och piratpartist har jag absolut inget emot att vit makt musikens skivbolag kursar pga fildelning; rent personligt är det bara ett plus till för att fildelning är bra..

  Fildelning för att strypa eventuell inkomstkälla till politiska kontrahenter?

 • Dark_swede

  Stackars Vit Makt-rörelsen som förlorar betydande belopp på fildelning. Det finns väl två vägar att gå, en illegal och en laglig: antingen kan de slå två flugor i en smäll genom att börja råna invandrarägda närbutiker och pizzerior eller också kan de se till att komma till makten och sen ändra på lagen så de kan konfiskera invandrarnas förmögenheter, som dessa i sin tur säkert tillskansat sig genom brott eller genom att uppbära höga bidrag. Den typen av statlig konfiskering praktiserades med framgång i Tyskland på 30-talet…

 • Kamrat Vintersoldat

  Förmögenheter?!? De rika judarna hade dratt och väntade på klartecken att Hitler skulle ge dem Ryssland så de kunde skapa ett Israel där (hitler var själv judarnas fuhrer).
  Då rånade Hitlers maffiastat miljoners tillgångar och satte dem på ”Jobba och dö av svält” läger.
  De Rika Gestapomännen var toppzionister som fick politiska poster direkt i Israel , därför vi ser att Israel idag är den enda Hitlerofascistiska staten som inte bara lyckades få kommunisterna till att erkänna den utan dessutom finansierade Förräddare Gorbachov och tydligen finansierar dem honom fortfarande då han skapat ett fascistparti lett av odemokratiska finanskris-skapande bankirerna dvs ärkefascisterna socialist-international.

 • Larben

  Men vafan, fildelningen slår väl inte mot vit makt-musiken på nåt sätt som den inte slår mot all annan musik?