Fick sparken pga sina stora bröst

Amy-Erin Blakely fick sparken från en non-profit-organisation i USA som hjälper barn. Anledningen sades vara att hon distraherade sin omgivning pga sina bröst.

När jag hörde detta gjorde jag givetvis som alla andra och rusade in på google för att hitta bilder. Framför mig såg jag förstås en kvinna med porr-proportioner typ Minka, som var hon än går provocerar sin omgivning med sitt vulgära utseende. Fap-fap, tänkte jag. Jag blev besviken.

Kvinnan ifråga har ju ingen porrkropp alls. Jag vet inte hur hon ska klä sig för att se vulgär ut. Jag hade hoppats på en sexig uppföljning av bankkvinnan som fick sparken pga sitt utseende och som va riktigt het. Antingen har folket på denna organisation ingen smak, eller så ljuger kvinnan, inspirerad av den tidigare storyn. Jag är benägen att tro det senare.

Ska man hitta på storys om att man blir trackasserad pga sina stora bröst, bör man kanske ha mer än typ standardmått för random småöverviktig kvinna i 45årsåldern…

Vulgär = fail
Vulgär = win
 • Ssargon

  Men Hanna då… Det finns ju fullt med stortuttade flickor på nätet att titta på. Gör nyhetsvärdet verkligen det hela så attraktivt? ;-)

 • Matti

  Om historien är sann (att hon faktiskt fick sparken pga bröststorleken) kan man dra slutsatsen att för att få arbeta inom NPO’s i USA får man som kvinna inte ha bröst. Han man bröst måste man bära minimizer-bh. Kan de inte bara skriva ut det i jobbannonserna med men gång, istället för att komma och gnälla i efterhand? :)

  • Matti

   med EN gång, skulle det naturligtvis vara.

 • Norrmanfloren

  Jävla dubbel moral Amerika.Tur jag att jag inte bor där.Jag har F.kupa o jobbar som sjuksköterska.Tänk om patienterna blir störda ?Eller de manliga kollegorna?Kan tänka mig anställningsintervjun:Nej tack ni har för stora bröst för det här jobbet.Här premierar vi plattbröstade så att de inte stör patienterna;)

  • Fick jag bestämma skulle man bara anställa storbystade sköterskor.

 • Ove Kristian Furelid

  Dumt at man diskriminerer kvinner med store bryster. Og den kvinnen ser ikke ut til å vise kløft eller hud i det hele tatt. Hadde hun hatt på seg en utringet topp eller annen v-neck så hadde jeg skjønt det.