En neger är en neger är en neger

Nu konstaterar JK att det inte är olagligt att kalla en neger för neger. Det känns ju fint. Nu undrar jag, är det okej att säga blatte om en blatte?

Hela grejen att förbjuda vissa ord är för mig absurd, men tydligen viktig för somliga. Själv roar jag mig med att vara så vulgär som möjligt. Jag kallar t.ex. gärna negerboll för blattekula (inspirerad av min mulatt-klasskompis i högstadiet som myntade begreppet).

Vissa människor behöver uppenbarligen härda sina trumhinnor och jag bidrar gärna till den personliga utvecklingen.

Folk tar nämligen inte så jävla illa vid sig som man tror. Min bilskollärare refererade till sig själv som blatte t.ex. Uppenbarligen inte kränkt av sig själv. Han har ju blatte-påbrå, så varför inte liksom?

Själv tycker jag negresser ofta är väldigt vackra, det är inget negativt i att de är negresser, det är bara ett konstaterande faktum.

Och alla vet vad en blåneger är.

Titta, ingen dog av det här inlägget heller. Visst är det lite befriande att vara så politiskt inkorrekt man bara kan ibland?

 • Ssargon

  O, ja. Negresser är jättesöta :-)

  Den enda som dog utav detta inlägget var en som var med i SD så ingen större skada skedd…

  • Sanna Lindén

   Jag tycker inte dom är söta men jag har inget emot dom som personer för det. Och ja, jag säger negerboll.

   • Anonym

    Tycker du inte negresser är söta? Rasiiiiist! ;D

 • marcus3

  får fet virus/malware varning när jag går in på din blogg, den där röda varianten i webläsaren där man måste välja att man vet vad man gör och att man vill fortsätta trots riskerna.

  Angående blatte/neger så kommer det vända när den yngre generationen kommer upp sig i åren, det är inget att oroa sig för =)

  • Anonym

   Jag såg det idag, jag har ingen aning om vad varningen beror på… Jag har inte ändrat något sen igår. :S

   • Anonymous

    Förmodligen hade du fått reklam på bloggen som i sin tur innehåller nån skit.

 • Amarso

  Jag tror det är vanligare än gemene svenne som tycker man är rasist för att man ens använder ordet neger/blatte, osv, att även invandrarna kallar sig själva för blattar, osv. Lyssna bara på the latin kings, etc… Eller umgås med invandrare generellt. Deras självdistans är nog bättre än vår egen.
  Skulle vi komma så långt att vi börjar förbjuda vissa ord, då vet inte jag vad som måste till.

  • Agnes

   Men varför måste allt handla om att förbjuda eller inte? Man måste väl kunna diskutera saker utan att det blir moralism? Jag är homo och invandrare och ser en enorm skillnad på VEM som använder epitieten.

   • Anonym

    Poängen är väl snarare hur det används och i vilket sammanhang. Man kan ju se det som ett uttryck för dold rasism att kalla en negerboll för negerboll, eller också kan man bara acceptera att vissa saker heter som de gör och att de flesta aldrig reflekterar överhuvudtaget över den faktiska bokstavliga innebörden. Jag säger inte negress och neger för att jag inte respekterar svarthyade människor. Finns massa negrer jag gillar, inte minst amerikanska skådespelare. Det är ett deskreptivt, värdeneutralt ord. Nigger är däremot förolämpande.

 • Agnes

  Fast problemet är väl mer att du är öppet ”invandringskritisk”. Neger låter lixom annorlunda då.

  • Anonym

   Okej, nu är jag också öppet negressvänlig, så jag antar det tar ut varann då? :P

 • Dp

  Negerboll = Afrikansk småkaka :p