Dödsstraff för terrorister?

Det verkar ju iaf i mina ögon logiskt att om någon har som mål att döda så många som möjligt så är man inte särskilt väl anpassad att få finnas till, överlag.

Och vad vore väl ett mer passande sätt att råda bot på detta än medelst sprängning? En imam kan be för dem och sen – poff – terroristen sprängd och problemet för oss övriga löst. Han får sina oskulder i paradiset och vi andra har ett problem mindre att oroa oss för. Låter inte det som en bra idé så säg? Jag menar, deras självmordsbombare lyckas ju ändå inte döda någon annan än sig själv och man får förmoda att det är tanken som räknas? Överlag är jag inte särskilt imponerad av dessa stollar.

Ärligt talat, ni säljer inte in er religion särskilt duktigt och ni saknar verkligen allt vad självdistans heter. Få se nu, antingen har vi yttrandefrihet och västvärldens övriga frihet och välstånd, eller så förvandlar vi Sverige till ännu en arabstat med muslimska lagar och tillhörande fattigdom? Nja.

Det enklaste vore väl om vi bara helt enkelt lät dessa inkompetenta stollar spränga sig själva nånstans där de inte stör sin omgivning. De kan ju få något övergivet grustag eller liknande. Ja, om de nu överhuvudtaget ska vara i Sverige till att börja med. Jag förstår inte varför man kommer till Sverige från länder som Irak och Tunisien för att ändra hur vi lever här. Har ni inte nog med problem att lösa på hemmafronten redan? Ska ni verkligen ta på er vår frälsning också? Tack men nej tack.

Nån gång i framtiden, när ni hunnit ifatt oss i västvärlden och förstått att sekularisering och demokratiska principer är viktigare än vad som står i en dammig gammal religiös skrift, så kanske ni också går att ta på allvar. Tills dess fortsätter jag dessvärre hånskratta åt alla muppar som inte ens klarar få ihop en bomb utan att spränga sig själva i bitar.