Dagen gör rätt

Dagen har rätt att avgöra själva vilka annonser man vill tillåta i sin tidning. Det är en rätt alla tidningar ska ha, att diskriminera fritt utifrån de värderingar man som ägare har. Dagen är en tidning för kristna och således gillar man inte sexuella minoriteter som avviker från den kristna normen som säger att helst ska ingen ha sex, men ska man ha det så ska det ske inom äktenskapet med en person i jämbördig ålder av motsatt kön.

Vi som inte gillar Dagens beslut kan diskriminera tillbaka, genom att helt enkelt inte läsa och köpa deras tidning och genom att ta in sådana annonser som Dagen avvisar i egna tidningar, etc.

Personligen förstår jag inte varför någon som är bi-, homosexuell eller transperson skulle vilja befatta sig med kristendomen överhuvudtaget, men vill man nu göra det så verkar Riks-EKHO:s läger vara rätt plats.

  • K-SATANAS

    Självklart ska de ha rätt att diskriminera precis så mycket de vill. Tycker de att alla bögar, trans , avvikande former är sjuka och äckliga ska de ha rätten att uttrycka sin avsky, likväl som jag ska ha min rätt att framföra mina åsikter om bl.a religion, invandrare och allt annat jag inte gillar..det är demokratisk yttrandefrihet. Inga lagar eller förordningar ska lägga sig i vad jag tycker och basunerar ut, oavsett form eller budskap.
    I_I_I
    :-)I