Alla som har snopp är våldtäktsmän!

Det finns förstås en poäng i att man inte borde behöva vidta åtgärder för att slippa utsättas för våld. Det innebär att ens frihet omskärs till gärningsmännens fördel. Det är förstås galet. Men det är inte bara kvinnor som är offer, vilket feministerna gärna glömmer.

Diskutera vad en våldtäkt är, vad ni har för roll, det vill säga hur mansrollen ser ut och hur ni kan vara något annat än de män som samhället säger att ni är, det vill säga män styrda av ert könsorgan. Bevisa er oskuld!

Sedan kanske ni har en förnimmelse av vilka åtgärder kvinnor och tjejer vidtar, med en stor ofrihet som konsekvens, för att leva sina liv utan skuld och rädsla.

Aftonbladet

Det är ju praktiken så att snoppmänniskor oftare är offer för våld än fittmänniskor. Fittmänniskor är också ibland offer för våld av andra fittmänniskor i fittrelationer, precis som snoppmänniskor också är offer för våld i snopprelationer.

Det är helt enkelt inte så enkelt att man bara kan titta på någons könsorgan för att avgöra om denne är ett offer eller en förövare, trots att radikalfeministerna gärna vill tro det.

Män är mer våldsamma än kvinnor, det är sant. Men alltså inte enbart mot kvinnor utan också mot andra män. Anledningen är biologisk, inte kulturell. Män har testostron och det gör män mer aggressiva, generellt. Vissa mer än andra. Det hör också ihop med ålder och kultur till viss del. Yngre män är mer virila, tror sig oftare vara odödliga och i vissa kulturer ses det som svaghet att inte alltid svara aggressivt på allt som kan tolkas som provocerande (se skogsturken t.ex.).

Självironi är inte mellanösterns mäns starkaste karaktärsdrag om man vill ta ett exempel (eller muslimer och konservativa kristna överlag).

Kvinnosyn hör också naturligtvis ihop med hur relationer mellan män och kvinnor artar sig och vem man skuld-belägger när det urartar. Här har vi i Sverige kommit ganska långt, i det att vi inte längre (iaf i min generation) ser det som relevant hur en kvinna klär sig för om hon sedan blir utsatt för övergrepp. Men vi är tyvärr ganska ensamma i världen om detta.

Lösningen på kvinnors problem är inte att inskränka friheten för män, utan att inte låta sig själv inskränkas i sin frihet som kvinna. Tänk om vänstern någon gång kunde fatta att jämlikhet inte handlar om att dra ner alla i samma skit, utan om att låta alla ha samma frihet att dra sig själv och hjälpa andra ur skiten.

Andra om detta: Scaber Nestor,
 • Andreas

  Fantastiskt bra skrivet Hanna, tänk om nu bara de trångsynta indoktrinerade parterna på båda sidor kunde läsa detta och ha ett samvete till sin blyingjutna moral.

 • K-SATANAS

  Ingen idé att kommentera SV underklass, d v s alla män.Vi är på botten och lär nog förbli där ett bra tag.
  Beträffande domstolars syn på klädsel, så..tyvärr.. är det en också fråga som ständigt dyker upp i våra domstolsförhandlingar. Advokaterna använder sig nog konsekvent av den möjligheten att påvisa någon form av smutskastning eller fall få kvinnan framstå stå slampig, skylla sig själv..en inbjudande attityd.
  Kanske då dax för alla yngre politiskt intresserade att genom sitt parti ansöka om sitta som nämndeman i rätten så får vi se om det blir någon skillnad.
  Men klart kanske vampigare, slampigare klädda kvinnor har en större benägenhet att falskeligen anmäla män för våldtäkt och på så vis försvara sitt e v ”snedsprång ” än strikta , lite tråkiga familjeflickor. Och sannolikheten för våldtäkt lär ju knappast minska vid ett tilltalande yttre.
  Hur som helst så drabbas ju de verkliga fallen av både falska angivelser och rättens eller advokatens framhävande av utseende/ klädsel som någon ” förmildrande omständighet” eller trovärdighet.

 • Fredrik Lindholm

  Jag skulle vilja påstå att det ironiska tänkandet, dvs att ingen kan få sista ordet, är något mycket, mycket modernt och att det inte behöver vara kopplat till frihetsgraden. En vild gissning är att folk Sovjet på 50-talet var större ironiker än t.ex. folk i Turkiet idag. Kan ju ha fel, men för några år sedan så slog man ju ner någon demonstration de hade där inför kvinnodagen. Bara för att. En ironiker låter folk tala till punkt och sätter sedan igång med avklädningen.

 • Onaqui

  Vad man behöver göra är väl att jobba med normer, och det gör vänstern jävligt bra.

 • Daniel Wijk

  Jag tycker dom är urusla på det. Dom glömmer ofta att dom själv vill ersätta en norm med en annan. Istället för att låta folk leva på folks eget vis så vill dom tvinga in alla i en form; En form som passar deras världsbild.

  Jag tycker vänstern är osmaklig.

 • Nisse

  Körde damernas artikel genom transgenusmotorn och genast framkommer vilken otäck människosyn dessa sk. femnister har:
  http://transgenus.skivadlime.se/transgenus.php?url=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fdebatt%2Farticle224133.ab&conversion=invandrare

 • Daniel Wijk

  Den länken funkade inte för mig men denna funkar:
  http://tinyurl.com/3aezk5g

  Visst visar det hur äckliga dom är. Dessutom visar det tydligt vad för tidning Aftonbladet är.
  Äckel-päckel-spektakel.