Rädda Hanna

Jag har efter en dags trixande med en väldigt förvirrande navigering på PayPal.com äntligen lyckats fixa så det nu går att donera månadsvis för den som vill visa sin uppskattning för det arbete jag lägger ner på alla mina projekt. Så om du gillar:

– Min blogg: www.gothbarbie.se

– Min humorsite: www.raggmail.se

– Mitt forum: forum.transsexualism.se

Eller något av alla andra projekt jag haft ett finger med i, så får du hemskt gärna skänka 25kr i månaden till mig. Det är en skitsumma just för att så många som möjligt ska känna att det är värt mödan att klicka på länken (här till höger), signa upp sig och låta PayPal dra en summa varje månad. Det PayPal inte äter upp går till mig och för pengarna köper jag mat och kläder.

Jag är bra på att skapa saker men värdelös på att tjäna pengar på det, så det här är ett sätt för den som har lust att visa uppskattning. :)

Och om någon tror sig ha nytta av min kreativitet för att projektanställa mig eller dyl, så får ni gärna kontakta mig. Jag är duktig på att vara trevlig mot människor (särskilt i telefon), jag är kreativ som få, min sämsta sida är att jag är kass på att organisera mig, vilket jag försöker kompensera för genom att alltid vara ute i god tid och ha marginaler. Människor tenderar anförtro sig till mig och jag är väldigt bra på att skippa tjafs och göra det som krävs för att få saker gjorda.

Nog fjäskat! ;D