QX-Intervju

QX gör en intervju med mig inför kvällens avsnitt av Svenskars Hemliga Liv på TV3 där jag medverkar.

Varför är du med i programmet?
– Jag hörde att produktionsbolaget sökte efter någon som är transsexuell, och jag är inte så skygg av mig. Jag vill att folk ska få bättre insyn i transsexualism. Bland annat startade jag ett ts-forum på forum.transsexualism.se dit många har hört av sig.

Hur var inspelningen av programmet?
– Bra. Vi spelade in i våras, en dag hemma hos mig och tre dagar i Thaland där jag besöker en könskorrigeringsklinik. Jag har inte sett kvällens avsnitt ännu men jag gillade tonen i förra veckans program. Det känns som en bra och seriös serie.

– Läs resten på QX

Ikväll kl 22:00 sänds programmet på TV3. Det går även se direkt efter sändning på TV3play.se.

 • Beatrice

  Hej hej. Ser på dokumentären där du är med i just nu så tänkte kolla in din blogg med. Tycker om dina åsikter om i princip allt! Så himla skönt med tjejer som inte blivit hjärntvättade av media! 

  Har du inte ditt konto på Helgon kvar? Letade efter dig där först men hittade inget, så jag fick googla. :P
  :)

  • Tack så mycket! Nej, har inte varit aktiv på helgon på flera år. När ”den stora utvandringen” skedde efter att Svartrock svek alla som hjälpte till med att driva sajten och alla VD:ar och OP:s drog till Likström så slutade jag vara där. Jag finns på Darkside och på Facebook.  :)

 • Tja, du är ju lång, det är inte mycket att säga om den saken, men jag gläds åt att se en kvinna bära sin längd med stolthet. Alltför många hukar och kröker sin rygg och försöker  anpassa sig till den lätt anakronistiska normen att kvinnor ska vara i fickformat. 

  Fast det jag egentligen tänkte säga var att det var roligt att höra din röst, och att du gjorde en bra insats i programmet. Tack för att du berättade om det, jag är sämst på att titta på TV och hade inte en aning om att serien ens existerade.