Kommentar om programmet

Jag såg precis kvällens avsnitt av Svenskars Hemliga Liv, där jag var med. Jag är på det hela nöjd med programmet. Det är en del detaljer jag stör mig på, hos mig själv, som förmodligen ingen annan ens ser.

Jag reagerade på hur lång jag var i förhållande till alla thailändare. Men sen kom jag på att dom är typ 160 så jag är inte så galet lång som jag såg ut där.. även om jag är 179. :P

De tog inte upp något alls om BDSM-biten, vilket kanske var lika bra eftersom det hade behövt ett helt till program. Det gjorde dock att fetischbilderna på mig blev lite malplacerade. :P Även om jag visserligen tycker jag var snygg på dem!

What else.. Min näsa var mer svullen där än nu (efter en operation). Och huset såg för jävligt ut. Det är galet stor skillnad. Den som är nyfiken kan ju titta på villadomina.se ^^

Den som undrar nåt kan bara skrika till så svarar jag på ev. frågor. :)

 • Ladysslav

  Hej!
  Såg programmet igår med dig.
  Har även sett dig via webcam.
  Tycker du var mycket bra och snygg i programmet och jag skall även kolla in villadomina.se.
  BDSM-biten hade kanske passat bätter i ”Fråga Olle” avsnittet där dom visade om BDSM.
  Läser din blogg och tycker den är mycket intressant!
  Ha en bra dag!
  kram Rikard

  • Ja, det hade behövts ett helt eget program för BDSM-biten. Någon kanske vill göra ett sånt i framtiden, isf ställer jag gärna upp. :)

 • Mats A

  Hej hanna

  Såg programet på 3play nu och tycker att du är stark som väljer att inte göra operationen, iallafall inte än. Jag är av den åsikten att det är människan som man blir förälskad i och inte vad personen har mellan låren det spelar liksom ingen roll om det är kärlek, jag hoppas att du träffar den där speciella som tycker om dig för den du är =).
  Mats

  • Tack, jag är själv bisexuell och tänker likadant, kanske just därför. :)

 • Lowe

  Verkligen bra program! Har väntat hela veckan på det och du gjorde verkligen bra ifrån dig.
  Kram Lowe