Gott nytt år

Då var 2010 slut. Det här året har inte varit mitt bästa, även om det finns en del ljusglimtar.

– Piratpartiet fick ingen plats i riksdagen. Vi fick inte ens fler röster än förra valet, vilket i stort sett fick konsekvensen för mig att jag tröttnade på att engagera mig för partiet. Svenskar bryr sig inte om integritetsfrågor eftersom man tror endast gott om staten.

+ Det positiva är att Liberaldemokraterna grundades. Jag tror det partiet kan få en bredare liberal form än Piratpartiet.

+ Jag hade ett kort förhållande med en Henrik i våras. I höstas blev jag tillsammans med en Alexis.

– Jag sade upp kontakten med min mamma, efter att ha blivit konsekvent åsidosatt under flera års tid fick jag slutligen nog.

+ Min närmsta väninna fick en otroligt söt liten unge som heter Juni.

Detta år har jag följande att se fram emot:

+ Ta körkort förhoppningsvis i början av Februari.

+ Flytta in i hus med min vän Micke.

+ Åka till L.A., USA och hälsa på Donny.

+ Få diagnoser fastställda för Asperger och ADHD.

+ Börja tjäna pengar på min website.

Sen hade det varit jättemysigt ha en till flickvän eller pojkvän och jag skulle vilja göra en hårtransplantation för att sänka hårfästet lite. Eventuellt också kastrera mig och bli klar med laserbehandling mot hårväxt i ansiktet…

Jupp. Så ser mina planer för 2011 ut. Gott nytt år alla läsare!

 • Sara

  Gott nytt år Hanna! :)
  Måste fråga varför du möjligtvis planerar på att kastrera dig?

  • Gott nytt år! För att slippa ta anti-testosteronsprutor varje månad som kostar dryga tusenlappen styck.. :P

 • Information wants to be free!

  Varför en betalsida när du kan lägga ut allt innehåll på Pirate Bay, enligt all piratpartistisk logik så kommer du på något sätt få betalt ändå.

  • Spridningen gynnar mig om jag har något sätt att få betalt, det har jag genom min website. Och det kommer sprida sig på tpb och liknande ställen, vilket blir reklam. Vad man betalar för är inte exklusivt tillträde till materialet, utan att få det först, samt att se liveshower, dvs sådant man inte får om man inte betalar, ett mervärde. Piratpartistisk logik är att inte gå ut och polisanmäla dem som sprider mitt material, utan använda det till min fördel. Inte att aldrig ta betalt för något. Du har helt missuppfattat poängen.

  • K-SATANAS

   Du måste vara totalt intelligens befriad ! har du inte fattat att poängen är att tjäna pengar. Tror du att det är någon slags serveiceverksamhet..freebee agerande för kåta individer. DET ÄR ETT JOBB. Om du har ett arbete antar jag att du vill ha betalt..eller jobbar du helt gratis.
   Vad fan har partipartisk logik med detta att göra ?

 • Jinxtrimpot2

  Gott nytt år Hanna och hoppas att 2011 bringar dig lycka och kärlek.