Kuk i fittan = sprut i fittan?

Johanna Sjödin skriver på sin blogg om att hon inte anser att vaginal penetration automatiskt ska behöva betyda godkännande av sprut i fittan. Det märks att Johanna inte har kuk.

Vid flera tillfällen har jag velat föda tanken att män inte borde ta för givet att ett ja till sex också är ett ja till att ejakulera i någon. Jag är väl medveten om den nuvarande traditionen, den som säger att det allra mesta är tillåtet tills någon säger nej eller på annat sätt tydligt visar att den inte vill. Om jag väljer att se den traditionen som ett hinder för min vision säger jag också indirekt att all normkritik är meningslös.

– Johanna Sjödin

Jag kan tänka mig få personer som i sekunden innan orgasm med sitt medvetande i en helt annan värld, lyssnar på en förfrågan att byta ställning, detta alldeles oavsett kön. Vill man inte att ens partner ska få orgasm i en viss ställning får man helt enkelt påtala det innan orgasmtillfället.

Allt annat förfarande gör sig förtjänt av piraten.

Detta betyder förstås inte att så fort kuken är inne så är det fair game att våldta, men det är givetvis inte heller det jag (eller någon annan) argumenterar för.

Gränsdragningen för när man kan ta tillbaka sitt samtycke måste vara förankrad i den praktiska verkligheten.

Vill du inte ha ejakulation i fittan, massera honom inte till sprut med fittan, avbryt i god tid innan, eller samtala om dina sprutpreferenser innan, så behöver inte problemet alls uppstå. Personligen gillar jag ta det i rumpan eller i ansiktet och gravid blir jag av naturliga skäl inte oavsett var det sprutar. :P

Mys.