Julklappar!

Då var det dags att shoppa julklappar igen. Förr var det ett oändligt gissel hitta bra och roliga prylar, men tack vare internet och vissa entrepenörers idérikedom så är det inte längre ett problem!

CoolStuff har massa roliga prylar och smart nog har de dessutom kategoriserat sina julklappstips utifrån vem man vill shoppa till. Jag har redan köpt tre julklappar där (en till mig själv ;P).

Nu senast hittade jag denna roliga grej.

LavNav heter den och det är en rörelsekänslig lampa med behagligt nattljus som gör att männen i huset hittar till toaletten på natten! Väldigt praktiskt om man t.ex. har en sambo som envisas med att kissa i handfatet på nätterna för att det är ”lättare att träffa”… Den talar också om ifall toalettsitsen är nere eller ej, genom att skifta ljus från rött till grönt!

Så, har du inte redan planerade julklappar för syskon, pojkvän, pappa etc, så är det här en lösning jag rekommenderar. Andra roliga saker jag köpt tidigare är t.ex. duschmunstycket som ändrar färg utifrån temperatur och värmetofflor som man stoppar i micron… Kanonsite! :D

 • K-SATANAS

  Guud så jättepraktiskt.. vad är det för fel på handfat nu då ?
  Eller så kan man ha en praktiskt lavemangspåse vid sängen……att pissa i.. o med stängd ventil naturligtvis.

 • Andreas Eriksson

  Ursäkta, men KISSA I HANDFATET?!?

  • K-SATANAS

   Och ??? du sitter väl ner när du pissar också..eller har du andra fobier

 • Magnus J.

  Själv har jag en liten strömbrytare på väggen inne badrummet, och om man använder den tänds det ett stort ljus i taket. Detta fungerar faktiskt även mitt i natten. Fantastiskt, eller hur?!

  Men visst, om man bor långt ute på landet och ofta drabbas av strömavbrott…

  • Men poängen är ju att man inte ska behöva ha lysrörsbelysning i ögonen mitt i natten.. :P

 • Synd att min karl sitter, hade velat ha en sån:D