Julklappar!

Då var det dags att shoppa julklappar igen. Förr var det ett oändligt gissel hitta bra och roliga prylar, men tack vare internet och vissa entrepenörers idérikedom så är det inte längre ett problem!

CoolStuff har massa roliga prylar och smart nog har de dessutom kategoriserat sina julklappstips utifrån vem man vill shoppa till. Jag har redan köpt tre julklappar där (en till mig själv ;P).

Nu senast hittade jag denna roliga grej.

LavNav heter den och det är en rörelsekänslig lampa med behagligt nattljus som gör att männen i huset hittar till toaletten på natten! Väldigt praktiskt om man t.ex. har en sambo som envisas med att kissa i handfatet på nätterna för att det är ”lättare att träffa”… Den talar också om ifall toalettsitsen är nere eller ej, genom att skifta ljus från rött till grönt!

Så, har du inte redan planerade julklappar för syskon, pojkvän, pappa etc, så är det här en lösning jag rekommenderar. Andra roliga saker jag köpt tidigare är t.ex. duschmunstycket som ändrar färg utifrån temperatur och värmetofflor som man stoppar i micron… Kanonsite! :D