5 steg till framgång på nätet

Blir du ständigt ignorerad? Känns snygga tjejer oåtkomliga? Här är en guide till hur du blir framgångsrik på nätet.

 1. Titta inte bara på bilder, läs presentationer.
  Alla ser bilderna och alla ger komplimanger för dem. Du måste sticka ut och det gör du bara om du har något mer att säga om personen ifråga. Läs presentationen och kommentera något i den.
 2. Ansträng dig att stava  rätt.
  Du framstår som bättre om du kan skriva ordentligt. Använd rättstavningsprogram, det finns i de flesta webbläsare automatiskt rättstavning.
 3. Ha bild själv.
  Ingen vill prata med en människa utan ansikte. Du blir en anonym i mängden om du inte har ett ansikte man kan komma ihåg dig utifrån.
 4. Fråga inte om personen vill prata.
  Säg något intressant ist. Försök få igång en konversation, men undvik samma frågor som alla andra ställer, ”hur mår du?”, ”vad gör du i helgen?” etc. Kom med något unikt! (Se punkt 1)
 5. Tala inte om vad du själv vill.
  Berätta vad du har att erbjuda istället, men undvik prata sex på en gång. Demonstrera dina färdigheter, hellre än att bara prata om dem. Är du rolig? Visa det! Har du något särskilt intresse? Berätta om det!

Låter det jobbigt? Tänk på att du har konkurrens och det finns ingen anledning att prata med just dig om du inte erbjuder något mer än alla andra. Man vinner inget pris för att man deltar, lärarna i lågstadiet ljög.
Orkade du inte ens läsa den här texten är du dessvärre körd.