5 steg till framgång på nätet

Blir du ständigt ignorerad? Känns snygga tjejer oåtkomliga? Här är en guide till hur du blir framgångsrik på nätet.

 1. Titta inte bara på bilder, läs presentationer.
  Alla ser bilderna och alla ger komplimanger för dem. Du måste sticka ut och det gör du bara om du har något mer att säga om personen ifråga. Läs presentationen och kommentera något i den.
 2. Ansträng dig att stava  rätt.
  Du framstår som bättre om du kan skriva ordentligt. Använd rättstavningsprogram, det finns i de flesta webbläsare automatiskt rättstavning.
 3. Ha bild själv.
  Ingen vill prata med en människa utan ansikte. Du blir en anonym i mängden om du inte har ett ansikte man kan komma ihåg dig utifrån.
 4. Fråga inte om personen vill prata.
  Säg något intressant ist. Försök få igång en konversation, men undvik samma frågor som alla andra ställer, ”hur mår du?”, ”vad gör du i helgen?” etc. Kom med något unikt! (Se punkt 1)
 5. Tala inte om vad du själv vill.
  Berätta vad du har att erbjuda istället, men undvik prata sex på en gång. Demonstrera dina färdigheter, hellre än att bara prata om dem. Är du rolig? Visa det! Har du något särskilt intresse? Berätta om det!

Låter det jobbigt? Tänk på att du har konkurrens och det finns ingen anledning att prata med just dig om du inte erbjuder något mer än alla andra. Man vinner inget pris för att man deltar, lärarna i lågstadiet ljög.
Orkade du inte ens läsa den här texten är du dessvärre körd.

 • Ludwig

  Tyvärr är män på internet idioter. Om de inte hade varit det så hade de förstått dessa regler själva. =)

 • Anonym

  Japp, men nu kan de (som läst) inte säga att de inte visste bättre. ;D

 • K-SATANAS

  Då innebär det att charmtrollen som redan har skippat ansiktsfoto och ersatt den med sin eregerade penis och skriver ” shysst press.. duger jag, när kan vi ses ” är ganska körda.
  Verkar som de flesta killar/ män har samma ansikte. En kal hjässa, väldigt stor näsa med en stor bula längst ut följt av pipskägg och en stor hängande dubbelhaka… eller kan jag ha sett fel, kan det vara något annat.

 • K-SATANAS

  Hanna, så då innebär det att om jag skriver till dig så här.. ”Tjaba, jag hade inget förr mig. Siter här naken slökolade lite runt i cybern och kom på dig, tyker du är skitläker har aldrig tidigare träfat trans shysta ratar du har, vill gärna suga dom stenhårda..vad tror du ? Gilar selicon tutar,skithefit.Åker förbi Vesterås i helgen på veg till stockholm, kan stutsa in till dig om du vill, ska vi leka burenjag har en skitstor kuk som du kan få smaka på och både pissar och sprutar 2m…vad säger du ska vi trefas garantera du inte komer ongra dej ” .
  Är det kört då menar du ??

 • Anonym

  Tyvärr, rätt kört. Funkar förmodligen om du ska ragga bögar dock. ;D

 • Kullback-Leibler

  Skriver du sådär, så hamnar du på raggmail.se.

 • Kullback-Leibler

  ”Tyvärr är män på internet idioter.”

  …sade mannen på internet. :P

 • BC-boy

  Efter många misslyckade och många framgångsrika försök att ragga via dejtingsajt har jag lärt mig lite vad som fungerar. Läsa beskrivningarna av tjejer är IMHO onödigt, tjejer blir spammade med tusen brev om dagen. En tjej väljer inte att svara på de som skriver att de vet vilka hennes hobbies är. Hon väljer att svara på de killar som fångar hennes uppmärksamhet och killar hon tycker behöver svar på tal. Du fångar inte hennes uppmärksamhet genom att skriva: ”hej, va roligt att du också gillar mysiga hemmakvällar och grannen i Beck-filmerna. Det gör ju jag också!”.

  Min lista ser istället ut på följande sätt:
  1. Ha en intressant bild (utomhus, aktivitet, titta inte in i kameran)
  2. Ha inte för lång beskrivning av dig själv (rolig och mystisk är bättre än ärlig och uttömmande)
  3. Skriv ett KORT kaxigt och småroligt första meddelande (och bara till tjejer som är online)
  4. Var väldigt kaxig och lite rolig om hon svarar. (med betoning på kaxig).
  5. Spamma (prata med alla, inte bara Hon Som Är Snygg)

  Första 5 meddelandena i en konversation är väldigt avgörande. Testa olika varianter på första meddelanden och varianter på svar när damerna svarar. Efter ett tag märker du vad som fungerar. De flesta tjejer brukar svara ungefär likadant vilket gör att du kan använda samma standardfraser flera gånger. Copy-paste fungerar förvånansvärt bra.

  Ytligt? Tråkigt? Oärligt? Kanske. Men lågstadiefröken ljög, det är inte insidan som räknas. Det är hur du använder den.

  Ps. Håller med om att det är viktigt att stava rätt. Det är dock jättebra om damen stavar fel, då kan du håna henne på ett roligt sätt. Det kommer hon att gilla. D.s.

 • Daniel Wijk

  Hjälp inte dårfinkarna att föröka sig, Hanna :-P

 • Dreamhawk

  Tack Projo!

  Men en fråga, hur gör man med de tjejer, som inte skriver någon presentation?

  • Anonym

   Man visar att man har humor genom att hitta på en presentation åt dem.