Godmorgon, Moderater

Fler och fler vaknar upp ur drömmen att alla kan leva på någon annans bekostnad. Idén om att Sverige kan rädda hela världen – likt nån crazy cat lady som har hela huset fullt med katter och det stinker kattkiss överallt och ändå envisas med att fortsätta ta in allt fler. Det räcker nu!

”Svensk invandringspolitik är feltänkt från början till slut och bygger i hög grad på att vissa med trångt perspektiv på världen tror att ”räddning” till Sverige är bästa sättet att hjälpa. Det är fel! Man överlever i de flesta länder. Ett litet land med 0,135 % av världens befolkning kan inte, bör inte och skall inte heller absorbera och betala för tusentals människor från andra länder så att det eroderar landets finanser och resulterar i politisk instabilitet.

Världen är orättvis. Men det är inte vårt fel! Jag unnar alla att leva som svensk. Men det är helt enkelt omöjligt. Jag kan inte ta åt mig för att jag är född här och är inte bättre än någon annan. Men jag måste inse realiteter. Gör man det kan man på ett ärligare och bättre sätt hjälpa andra utan att det sker på någons bekostnad.

Motstånd till betald invandring och dagens migrationspolitik är vare sig främlingsfientlighet, sympati för eller att tillmötesgå Sverigedemokraterna! Det är ett ställningstagande i en sakfråga som går utmärkt att nå ur egen analys även om SD aldrig existerat. Att påstå annat är lögn.

Nej, nuvarande invandringspolitik och debatt handlar i väldigt hög grad om att döva några svenska samveten, att få några att må bra som därefter aldrig frågar efter resultaten. De borde i stället ha dåligt samvete för en hållning som göder flyktingbusiness, eroderar våra resurser och spelar främlingsfientliga och högerextrema i händerna. Den massiva skattefinansierade invandringen kan bli en ödesfråga för Sverige som riskerar stjälpa den stabilitet och grund vi står på. Politiken måste ändras! Ärendet kräver en ärligare hantering.

– Björn Schaerström, Ledamot (m) Kommunfullmäktige i Vallentuna”

http://vallentunafria.se/2013/02/19/speakers-corner-migrationsdebatten-full-av-logner-och-onodigt-polariserad/

Jag säger godmorgon och hoppas att ni sovit gott, men nu är det dags att ta itu med verkligheten och inte övergå i att dagdrömma. Det går alldeles utmärkt att kritisera svensk invandringspolitik utan att vara vare sig främlingsfientlig eller nationalkonservativ. Och det är hög tid att sätta igång om det ska finnas ett trovärdigt alternativ till SD i valet 2014.