Nu går fisk på torra land…

Läste jag just en integrationskritisk artikel på Expressen som INTE gick ut på att vi ska försörja hela världen för det har vi råd med?

Det verkar inte bättre. Så, betyder det att Expressen också är rasister nu, eller? *se sig vilset omkring* Vad säger PK-experterna? VAD SKA JAG TYCKA?!!11

Jag har inte svaret på vilken väg Sverige bör välja – låglönejobben eller en stramare flyktingpolitik. Men det går inte längre att blunda för att flyktingmottagandet inte fungerar. Och vi kan inte låta SD hindra oss från att diskutera den saken.

Expressen

Jag har sagt samma sak i minst ett par år nu och blivit kallad både det ena och det andra för det. Framförallt rasist, främlingsfientlig och Sverigedemokrat. Fast jag helt uppenbart för de som känner mig, inte är något av detta. Allra minst Sverigedemokrat.

Jag är inte socialkonservativ för fem öre. Jag är inte sosse för fem öre. Jag bara påpekar det enkla faktum att man inte kan ha välfärdssystem och fri invandring och att jag helst ser att man lägger ner idén om välfärdssamhälle helt, eftersom det ändå är omöjligt att finansiera i mer än ett par generationer (sen blir lånen – eller skatterna – så stora att systemet kollapsar).

Inte ens i Kanada som faktiskt har nettovinst på sin begränsade invandring, hävdar att invandring kan lösa problemen med en i ålder ökande befolkning. Den floskeln ekar bara hos efterblivna Centerpartiet, som för övrigt marscherar i stadig riktning ut ur rikstagen om man tittar på det senaste årets opinionsiffror.

Så, nu kan vi välja. Ska vi dra i nödbromsen innan samhället kollapsar fullständigt, se om vi hittar nån integration som faktiskt funkar och sen – först sen – kanske öppna på trycket igen? Eller bara strunta i verkligheten – göra som vänstern alltid gör – sätta magkänslan före förnuftet och köra på, full fart i gamla hjulspår?