Hemmagym

Jag är eg. inte någon träningsfanatiker men samtidigt har jag väldigt god syreupptagning så när jag vill får jag upp konditionen rätt snabbt. Det gör att när jag sätter igång, så går det ganska snabbt komma igång, även om det var ett tag sen sist…

Nu när våren (sommaren?) kommit och gruset är borta från vägarna var det perfekta förutsättningar att ta på sig inlinesen och ge sig ut! Flickvännen som inte ännu är lika flink på inlines tog cykeln och vi började med en tur på ca 4km om dan.

Hon i sin tur gillar mest styrketräning, så vi har nu beställt ett hemma-gym. Jag har inget emot gymmande, men jag trivs inget vidare på gym och att träna bland massa okända människor. Eftersom vi bor i ett stort hus och har fler kvadratmeter än vi vet vad vi ska göra av med (det blir så när man inte köper hus i storstan) så har vi nu dedikerat vardagsrummet på översta våningen till gym.

När vi ändå shoppade passade vi på att beställa lite träningskläder. Jag köpte ett par sånna där porriga tajts i gälla färger och fick omgående ett stående förbud att lämna hemmet i dem av flickvännen.

Så, vi satte igång träna lite med de maskiner vi redan har. I mitt fall blev det främst magträning. Jag hade vett att hålla igång, så träningsverken är inte helt olidlig.

Och nej, ni behöver inte vara oroliga.

Det här kommer inte bli någon träningsblogg. Och jag kommer inte lägga upp bilder varenda gång jag tränar. Kanske nån enstaka, om ni ber snällt. ;)