Ny design

När jag gjorde den här bloggen från början så hade jag ingen hemsida. Det blev en blogg och presentation av mig i ett. Nu har jag flera webbsidor, för alla möjliga syften och därför känns det som jag har råd att nischa mig lite mer.

Den här nya designen är skapad utifrån denna webbsidas grundsyfte, att vara en blogg om primärt sex olika ämnen som jag ibland gör enstaka avsteg från (därav den sjunde kategorin ‘övrigt’).

Tycker ni något saknas i denna design? Vad hade ni velat se annorlunda? Jag frågar, för det känns vettigare att ställa frågan INNAN jag sätter mig ner och bygger allt.

Tanken är att sidan ska vara så liquid som möjligt, men med vissa begränsningar… Jag kommer göra en separat CSS för mobiler och för utskrift. Det är helt enkelt inte rimligt att stoppa in allt som ska va med i hur små skärmar som helst.

  • Matilda

    Jag tycker att det ser bra ut :) Jag kan inte komma på något som saknas på sak arm. Det skulle vara lite länkar vidare till andra sidor du gjort, som du känner att läsare av din blogg kan ha nöje av.

    • Ja, sidan blir lite längre neråt så det kommer få plats fler saker i högerkolumnen, men det kändes inte som jag behövde ha med alla sånna saker för att man skulle få känsla för nya designen. Håller med dig annars! Tack för kommentaren! ^^