Var är min munkkåpa?

Professorn och ett par bekanta till honom hade – iförda munkkåpor – sex med en kvinna i universitetets källare, berättar tidningen Nordjyske. Skandalen vid det danska universitetet briserade före jul, då Nordjyske återgav uppgifter om att mötena varit av sadomasochistisk natur.

Aktiviteterna dokumenterades, med munkkåpor och allt, via en webbkamera. Enligt lokalpressen gjordes det av en svartsjuk närstående till kvinnan som också var den som underrättade universitetet.

SvD.se

Någon svartsjuk bekant till kvinnan tyckte inte hon skulle få ha roligt och anmälde till högskolan vad som pågick… Typiskt sexnegativa tråkmonsar. Själv tycker jag munkkåpesex i högskolarens källare låter helmysigt. Var hittar man munkkåpor?

 • Visst kan det vara mysigt men inte fan ska man utnyttja arbetsplatsens lokaler till att ha BDSMklubb i. Han borde ha gjort en fritzl och grävt sig en egen källare för att husera aktiviteterna i stället.

 • Vart man hittar dem? På universitetet uppenbarligen… Fast jag håller med föregående talare, man ska inte använda arbetsplatsen. Det är lite mindre… intelligent…

 • Raskolnikov

  Det låter som om det var inkvisitionsleken de lekte nere i den gotiska källaren.

 • K-SATANAS

  Klart det finns kåpor att köpa, inte juteväv men polyester, svarta munk också samt nunnedressar med eller utan slits.. men det vet du ju..

 • Anton Nordenfur

  Håller med Andreas och Simon, jag ser ganska allvarliga brister i en professor som använder arbetsplatsen till sexlekar. För det första ska inte arbetsplatsen användas till sånt och för det andra ska en professor upprätthålla ett slags respektförhållande till sina elever och inte syssla med sånt allt för nära dem. Fasen, nu låter jag riktigt konservativ… vad jag försöker komma fram till: Jag brukar hålla med dig men här känns det inte som om du tänkt igenom.

 • Jinxtrimpot2

  Låt han ha sitt sexliv för sig själv… Vem har inte provat på att leka på något mer eller mindre publikt ställe.