Inför bikinitvång!

Tydligen är folk upprörda över att man vill ha ”kjoltvång” i badminton för kvinnor. Personligen är jag missnöjd med att man nöjer sig med kjol. Jag hade helt klart tittat oftare om dom spelade i bikini, varför jag pläderar för bikinitvång!

”Och eftersom sport inte är på allvar och inte har något egentligt syfte, utöver att underhålla, så är det ju fullständigt godtyckligt vad man sätter upp för regler…”

Egentligen inte bara för badminton. Det finns ingen anledning att inte ha bikini i alla sommarsporter. Det skulle iaf få mig att titta mer. Möjligen undantaget kulstötning. Där kan jag nog tänka mig burkatvång istället. :P

Och eftersom sport inte är på allvar och inte har något egentligt syfte, utöver att underhålla, så är det ju fullständigt godtyckligt vad man sätter upp för regler för såväl sporten som sådan som för hur man ska vara klädd när man utövar den. I slutändan handlar det om att tjäna pengar på underhållning och då bestämmer förstås efterfrågan hur man ändrar underhållningen.

Jag tycker t.ex. att manliga fotbollsspelare kunde spela utan tröjor och de flesta sporter skulle nog må bra av en uppdatering av klädkoden till 2000-talets standard. Less is more! ;D

Serena Williams Ass <3