Ungdomar liberala trots signalpolitik

Ungdomarna i Jämtland och Västernorrlands län har en i grunden liberal syn på sexhandel. Det visar sig nämligen i en undersökning att de flesta inte förstår problemet med att någon säljer sex, om de själva valt det och gör det till någon de dessutom känner.

Man får väl konstatera att indoktrineringen i statsfeminism inte gått så bra här och att ungdomar som tänker själva fort inser att det är helt absurt att man skulle bidra till nån slags abstrakt kollektiv efterfrågan på sexslavar, bara för att man själv säljer sex till någon man känner, av egen fri vilja.

Utredaren tycker inte det är bra, förstås – i konservativ statsfeministisk anda;

– Det jag tycker är mest förvånande är att över hälften av ungdomarna tycker att det är okej att sälja sexuella tjänster. Detta om de själva bestämmer och det är till någon de känner. Jag tycker inte det är en bra tendens, säger Jenny J Långström.

De kanske bara inte lärt sig ännu att det är politiskt inkorrekt att tycka så och att signalpolitiken stigmatiserar frivillig handel, inte verkliga förövare?

Sexköpslagen reglerar frivillig försäljning av sexuella tjänster. För sexslaveri, trafficking och övergrepp finns redan annan lagstiftning. Dessa brott har ingenting med sexköpslagen att göra.