Tatuering, uppföljning

Klent med bidrag måste jag säga, men här iaf lite vad jag själv kommit fram med so far…

Förslag, kommentarer, någon..?

 • asemah

  Hade jag varit bättre på photoshop hade jag nog bidragit, men det man saknar i skill får man göra upp med i åsikter. ;P

  Det på överkroppen tycker jag faktiskt ser riktigt bra ut, men det vid höfter och rumpa har jag lite svårare för. Kan inte direkt påstå att jag har något bättre förslag heller så.. Mjööhg. >.<

 • gothbarbie

  Jag ska pilla mer, känner mig inte heller helt hundra än.. Men tack iaf för feedback.

 • Alexander

  Snyggt!

 • Sry, men jag fastnade på den där gigantiska svarta dildon vid spegeln…… :)

 • Jag håller med asemah, bildredigering hör inte direkt till mina starka sidor.

  Det ser jäkligt fräckt ut, det enda förslag jag kan komma på(ifall det just är leopard-mönstret som gäller) är att ”knyta” ihop de olika delarna/partierna med några små fläckar som exempelvis går från axelpartiet ner till slutet av bröstkorgen, på ryggen alltså och vardera sida. Och att det kanske är lite mer asymmetriskt.

  Hur tänkte du, av ren nyfikenhet, göra vid fötterna förresten? kommer det gå ned hela vägen?

  Du är något riktigt grymt på spåren iallafall.
  /Hare Gött

 • nef

  Njäe, symmetri må vara önskansvärt, men på så slaviskt vis ser det inte bra ut.

  Om du tar och lägger upp en bild vardera från sidorna så ska jag ta mig tiden att återinstallera PS och ge dig ett förslag som inte är symmetriskt men åndock balaserat.

  Deal? ;)

 • Daniel Wijk

  Håller med. Asymmetri skulle reta ögonen mer i detta fallet och skulle därför bara göra det hela bättre.

  När det gäller kroppen så ska man reta de som tittar på den, på ett bra sätt ;-)

 • Jag håller också med er båda, hehe. Det var diskret asymmetri som jag syftade på, alltså lite mer än vad som redan är. För vore båda sidor helt identiska så inbillar jag mig att man riskerar att mista tjusningen med mönstret i sig. Väljer man sen även att göra tatueringen i gråskala (skuggningar, djup m.m) kommer de asymmetriska inslagen inte att sticka ut.

  För övrigt, du(Hanna) funderar inte att lägga in en fläck formad som jesus/muhammed för att se om någon märker det. Om folk finner bilder av dom på rostat bröd, så varför inte i dina fläckar =P

  Toodels

 • gothbarbie

  Aw, så snäll du är. ^^ Menar du från sidan, vänster och höger också? Orginalbilderna framifrån och bakifrån finns här: http://projo.se/2010/04/kreativ-utmaning/

 • amanda

  Det ser fatnastiskt ut! Men istället för så mycket prickar på sidorna vore det awesome att ha på ryggen.

 • gothbarbie

  Sten eller Sture? Dom bor där.

 • gothbarbie

  Jag har inte riktigt tänkt vid fötterna, men det blir nog ner till anklarna, fötterna fria. Måste göra väldigt ont tatuera på foten. :P

 • gothbarbie

  Haha, nej ingen jesus eller mohammed vidrör min kropp! :P

 • gothbarbie

  Fast min tanke är just att jag vill framhäva rygg, rumpa, mage etc genom att inte täcka dem med fläckar, utan tvärtom hålla dem rena.

 • Mirhepo

  Hoppas du tar det här sätt ;) Faktist så är det ju så att du är väldigt vacker precis som du är, och söt så att man nästan får diabetes (som min dotter brukar säga). Men personligen så tycker jag att det är snyggt med tatueringar ovanför baken vid ryggslutet, plus axlar. Men benen, sidan o höfter är ju fina som dom är på dig.

  Celtiska ansikts tatueringar är nice också, om det inte blir för mycket. Men prickar på hela dig tycker jag är synd, även om jag hajjar konceptet på tatueringen. Men axlar o ryggslut skulle vara fint, men jag tycker att dom ska vara lite mindre i prick storlek. Men självklart så ska det vara som du vill ju. Men kom igen, inte kissekatt prickar överallt hehe. Kanske tiger ränder istället? :)

 • nef

  Japp. Från vänster och höger sida också. Så att det inte blir så 2D-platt. :D

 • gothbarbie

  Har ingen bild från andra sidan, men du kan ju flippa den? :D

 • gothbarbie

  Jag har ingen från ena sidan, men du kanske bara kan flippa den andra?

 • Hehe, har hört att nyckelbenen ska vara det värsta att tatuera för att det inte är speciellt mycket mellan hud och ben, så det ska tydligen kännas som att alla ben i kroppen vibrerar inifrån. Detta kan iofs vara en myt också. Dock misstänker jag att undersidan av fötterna eller i armhålorna måste vara det värsta, brrr, får mig att rysa iallafall.

  Är det förresten din första tatuering? För då kan det nog vara en bra idé att ”testtatuera” något litet på ett köttigt parti innan du går på det stora projektet. Bara ett litet tips

  Tss, lite besviken blev jag allt på att du inte gillade min Muhammed-idé, jag som trodde du älskade religion och att alla dina inlägg var sarkasm ;-P

  Aja, lycka till i Uppsala iallafall och hoppas du blir nöjd
  Hare gött/Alex

 • xdpx

  Enligt min kamrat som både har på nyckelbenen och fötterna så är fötterna värre. Under fötterna känns knappt alls enligt samma källa. Av egen erfarenhet kan jag meddela att ju närmare armhålan man kommer, ju ondare gör det. Enligt artisten jag går till är smärtan störst på rumpan (skinkorna), bröstbenet och ansiktet.

 • Det är konstigt det där med smärta vid tatuering(även om det givetvis är 100% subjektivt) för när jag gjorde min(handleden) så snackade jag och artisten om just vart det är mest smärtsamt. Och hon menade att det var mindre smärtsamt på muskler och mer vid ben/tunn hud. Dock har vänner som tatuerats på olika kroppsdelar både hållit med samtidigt som andra tycker som du. Men det hela kanske beror på subjektiviteten och tatuerarens förmåga.

  Får man fråga vad din kamrat tatuerade in på fotsulan? Är väl kanske inte den vanligaste placeringen, eller?

  Som onödig anekdot ang tatueringar kan jag nämna en av mina favoriter, där en kille jag träffade hade tatuerat in AC över hela vänstra skinkan och DC på den andra. Och när man frågade varför så var det för att ”en kompis ville lära sig tatuera när jag var 16”.

 • nef

  Njae, nu behövs det ju inte direkt att det är du på bilden för att jag ska kunna ge ett förslag men nåt att arbeta med från alla vinklar vore bra, men jag tar och återinstallerar PS så får vi se vad jag kommer fram till.

  Jag kan väl säga så pass att svart är inte mitt val–mörkbrunt med gradiering där tatueringsfältet blir mindre är vad jag är inne på.

  Ska se vad jag kan göra för att presentera ett förslag. Hav tålamod. :D

 • Amarso

  Jag har inga direkt förslag på tatueringar. De du redan har är estetiska. Men du är hiskeligt fin att titta på! GRRR. :D

 • Magnus J.

  Nej, nej, nej!

  Ta inte illa upp, men jag tycker faktiskt att det ser hiskeligt ut. Lite fläckar här och lite fläckar där…

 • xdpx

  Självklart är smärta subjektivt, ett av mina ex brukade ”komma” när hon vart tatuerad, bara en sån sak :p
  Vad fotsulorna beträffar så tatuerade min kamrat in sin storlek samt ”all star”-märket från converse ;)

 • Haha, vilken klockren tatuering! Kul med sånt, som t.ex steve-o:s olika. Osis att man inte är ekonomiskt oberoende och fantasifull..

 • dirrenett

  Jätte vackert , du har verkligen kommit långt i din ”odling” av dig själv. Jag hoppas att det kommer en hel serie proffsbilder av dig utan ”Cencur” , kan förstå kanske att du inte vill visa allt , men du är ju du och vacker som få.
  När det gäller tatueringsförslag så tror jag mer på att på vissa ställen framhäva dina former , tex höfter och ben, men även piffa upp brösten lite kanske …jag vet inte hur det blir att tatuera på Ärr , men det vet säkert någon annan och jag tror kanske att svart med lite silver effekt i skulle bli snyggt