Studie visar: Alla män ser porr

En amerikansk studie visade att alla män man kunde hitta hade tittat på porr och de flesta av dem hade sett porr redan vid 10 års ålder.

Det finns väl egentligen ingen anledning tro att det inte är minst lika vanligt i Sverige som i USA med tanke på hur tillgängligt Internet är. Enda skillnaden är möjligen att vi sannolikt har fler kvinnor som också ser på porr här (och då inte den fåniga feministporren).

 • Dandoz

  Jag tror det är väldigt många tjejer som säger att dom inte har det fast dom har med så

 • toxi

  Jag brukar säga till antiporr människor ….

  Det finns 2 typer killar, dom som erkänner att dom tittar på porr och dom som ljuger och säger att dom inte tittar på porr.

 • Andreas

  BTW och OT Hanna har du sett serien ”Secret diary of a call girl” (måste ses!), trodde inte någon vågade visa frigjorda kvinnor på TV nu för tiden. Undrar om och när SVT tänker visa serien, Gudrun Schyman skulle få ett anfall och det vore ju iaf. något.

 • Fredrik Lindholm

  Skulle feministporr vara fånig? Då så har du inte sett (de väldigt små) hyllorna med filmer för ”henne och honom”. Den där filmen som drog fulla hus på Stockholms Filmfestival 1998 är *fortfarande* jättelätt att få tag på. Hur kan man tolka detta?

 • Andreas

  God morgon Hanna, läste detta och satte morgonkaffet i halsen.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sexleksaker-pa-hotellrum_5402247.svd
  Polisens arbetsområde, nyfikenhet och tyckande innefattar nu tydligen också folks sexvanor, vi har nu officiellt fått en moralpolis i det här stackars landet.