Sex fortfarande kontroversiellt?

Man kunde tycka att i Sverige 2010 borde inte sex och porr vara så himla kontroversiellt längre. Kanske är det bara för att råkar bo i Sveriges 4:e kåtaste län som jag känner så, men mycket tyder på att den sexliberala hållningen får allt större spridning.

Idag är det t.ex. mycket vanligare att också unga tjejer tittar på porr, vilket givetvis är det bästa sättet att ”göra porren mer jämställd”, framför knasfeministiska resonemang om total avhållsamhet. Vi vet ju hur väl sådant brukar lyckas i praktiken…

Själv började jag titta på porr via TV 1000 och Canal+ när jag var i 11-12årsåldern, dvs när jag upptäckt tjusningen ”självbefläckelse”, som jag förmodar feminister som Nyamko Sabuni skulle kalla det. Det tog inte så länge att inse vad jag gillade mest. Iförsej hade Disney redan hjälpt till på den fronten. En kedjad Jasmine  i slutet av Aladdin väckte pirr i min mage redan 1992 när jag var 8 år gammal. Porren behövdes knappast för att tala om för mig varthän min läggning låg.

Men det var porr och Internet som satte ord på det. Porr är nämligen inte bara en fråga om isolerad självnjutning utan nu för tiden en social grej. Ett sätt att dela med sig av tankar, lust och njutning med andra människor. Porrsiter som Tube8, YouPorn mfl får sitt material till stor del uppladdat av medlemmarna själva. Amatörporren är dessutom en av de stora kategorierna där ”vanligt folk” gör porr och delar med sig av till världen utan ersättning.

Ibland är porren ”kvinnoförnedrande”, därför att somliga av oss tänder på sånt. Men det är givetvis en fråga om subjektivt tyckande. Varför t.ex. mäns sperma skulle anses så äcklig att det blir förnedrande att få den i ansiktet vittnar väl snarare om en syn på män och deras utlösning som är mansförnedrande än något annat, i mitt tycke.

Framförallt handlar porr om fantasier, precis som all film och litteratur. Att porr och sex är ett av de största intressena i de flesta av våra liv torde knappast vara någon överraskning för någon (möjligen sexnegativa feministen Birgitta Ohlsson (fp)?). Och det för oss tillbaka på det här med sökord på Internet.

Dagens och gårdagens toplista med sökord till min blogg är följande:

djur sex
shemale söker man
shemales
filmer med djursex
sexnoveller
barnporr
mefedron tillverkning
sexnoveller+orm
svenska shemale

helgon.net
projo
mass effect 2 walkthrough
darkside porrnovell
sexmissbruk
svenska shemales
shemale
noveller om droger

Att sex och porr lockar råder det inga tvivel om. Det kan sexnegativa feminister som Nyamko Sabuni och Birgitta Ohlsson inte göra ett skit åt.