Rammstein!

Ikväll var jag på Rammsteinkonsert i Globen, Sthlm!

Sveriges största snöboll...

Kameran fick jag tyvärr lämna utanför, vilket kändes lite konstigt när man kom in och hela publikhavet lyste av mobilkameror som tog kort och spelade in film med uppträdandet. Men men…

Uppträdandet var jättebra. Massa eld, ljus och sånt som man förväntar sig på en konsert med Rammstein och jag tror ingen blev besviken!

Rammstein är också ett band som spelar väldigt bra live. Tyvärr var ljudet ganska dåligt, det saknades i stort sett helt mellanregister, iaf nådde det inte den delen av läktaren där jag satt. Efter ett blandat lager av gamla och nya låtar och två extrauppträdanden avslutades konserten med Engel, i vilken sångaren hade stora vingar på sig som – i typisk Rammsteinmanér – sprutade eld.

Det är första gången jag ser Rammstein live så jag har inget tidigare uppträdande att jämföra med, men jag hoppas se dem fler gånger. Du som inte var där missade något!

Resan hem var också ett äventyr. Det var 5cm snö på motorvägen och vi kröp fram i 60km/h med som bäst några meter sikt. Jag får nog hålla med dem som säger att det här vädret ska man inte ge sig ut i om man inte verkligen måste – för att t.ex. se Rammstein.