prisondate.se

Ibland snubblar man över sånna där riktiga guldkorn på nätet. Idag gjorde jag det. Någon tipsade mig om siten prisondate.se

PrisonDate och denna kontakt sida bildades för att hjälpa alla de ensamma personer som av olika anledningar sitter på anstalt.

Det här så jäkla bra, att man knappt kan fatta att det är på riktigt – men det är det! Första meningen och vi har redan en konstaterad särskrivning. Härifrån kan det inte bli bättre, trodde man. Tills man börjar surfa runt på de olika internernas websidor.

Vad sägs om det här charmtrollet t.ex.?

Och svärmorsdrömmarna bara radas upp, en efter en. Det finns så mycket roligt att man knappt kan sluta surfa. Have fun! ;D

 • Larben

  HAH! Älskar detta, det bästa är de presenterar sig med ”Hej, jag sitter inne för mord och rån. Jag är en generös, rolig och social kille…”
  Det är också skönt att väldigt många tycks gilla träning och ogilla oärlighet.

 • gothbarbie

  Ja, kriminal”vården” kanske inte är så eftersatt ändå? De låter ju riktigt rehabiliterade! ;D

 • Jag noterar direkt en gigantisk designmiss.”Strafflängd” och ”Brott” borde finnas med som fasta fält på profilen. På så vis kan man lätt söka fram folk med likartade intressen och samtidigt ha ett hum om när man har en möjlighet att träffas på tu man hand. :)

  Kico M 37, skriver att han ”Bor i Göteborg, men é inte helt oflyttbar”. Är det inte lite effekten av att sitta fängelse, att man har svårt att flytta?

 • gothbarbie

  Ja, det tycker jag också. Man kanske tänder särskilt på narkotikabrottslingar t.ex. eller vill undvika dem som åkt dit för grov misshandel?

  Man kanske kan ansöka om förflyttning till en annan anstalt? Det är ju en bra definition av ”inte helt oflyttbar” isf. :D

 • Larben

  Jag påminns mest om George Carlin-citatet ”As it turns out, homicidal maniacs think very highly of themselves!”

 • Pingback: Tweets that mention prisondate.se | projO's/gothbarbie's blog -- Topsy.com()

 • Magnus J.

  Men Julio har ”hundar” som nummer tre på listan över vad han gillar, det tycker jag förlåter en hel del (eller i alla fall stavfelen).

 • gothbarbie

  En buse som vill ha kamphund? Nja… Men det är klart, det KAN ju vara typ papillon o dyl raser han tänker sig. Även om jag är skeptisk. ;D