P3 uppläxas i statsfeminism

I Debatt igår fick P3 en offentligt uppläxning i statstelevisionen för att de inte håller sig till den statsfeministiska doktrinen. Artisterna som var kvinnor hade gjort sämre musik (enligt publiken) än artisterna som var män och således blev det en fördelning ur könsperspektiv som inte såg politiskt korrekt ut.

”Det är inte anständigt” sades det och att kvoteras in för vad man har mellan benen istället för vad man presterar är inget man ska skämmas för, det är ”Fine”, sades det.

Att en miljö där det är mest killar bli ”grabbig” är förstås inte konstigare än att miljön med mest tjejer blir ”tjejig”. Det beror inte på en konspiration sinsemellan mellan varken män eller kvinnor, utan helt enkelt på att många har en annan jargong när de umgås med människor av sitt eget kön. Se bara till dig själv och hur det sociala samspelet ändras beroende på om ni är enbart tjejer och en kille kommer in i rummet, eller om ni är enbart killar och en tjej kommer in.

Sen röstar tydligen tjejerna ”fel” genom att rösta mer på manliga artister än kvinnliga, underförstått ”de är könsförrädare” och det är ett samhällsproblem som behöver åtgärdas.

Hela debatten var totalt löjeväckande och det är nästan skrattretande hur feministerna kämpar för att förändra verkligheten när den inte stämmer med kartan genom tvångsåtgärder som kvotering och försakande av själva grundpremisserna för hela tävlingskonceptet; kompetens.