Ögonvittne berättar om angreppet mot Lars Vilks

De som invänder mot Vilks material genom konfrontation på det här sättet, kräver inte bara att själva slippa se det, utan att ingen ska få ta del av det alls. De kräver allmän underkastelse för antidemokratiska värderingar som vi i Sverige tar avstånd från, och de visar att de är beredda att ta till våld för att uppnå det. En debatt är välkommen men hot och våld är inte acceptabelt – alldeles oavsett om Vilks och andra använder sin grundlagsskyddade yttrandefrihet till annat än undantagslösa inställsamheter.

– NewsMill

En passande video.

 • K-SATANAS

  Enligt artikeln i newsmill…att debatera och fördöma, vad hjälper det ?? Det skiter väl fullständigt de djupt troende islamisterna i. Låt oss debatera och fördöma i evigheter, som vi alltid har gjort, vad har det någonsin hjälpt ?
  Bara ett meningslöst redskap för att visa intresse och en djup naivitet på förändring eller resultat.
  Ordets makt är lika =0

 • Daniel Wijk

  Om ord är värdelösa så är politiker maktlösa.

  Sanningen är en bra bit därifrån.

 • kenny_lex

  Ord är extremt kraftfulla, se bara på orden ”Muhammed som rondellhund” som på ett tydligt sätt visade hur extremt farlig religion kan vara, och ju mer våld som dessa Islamisterna använder, desto kraftrullare blir dessa ord.

  Ord påverkar då ord förde idéer, idéer kan inte dödas, men idéer födda ur ord kan döda religioner.

 • Gizmo

  Om ord varit värdelösa hade jag behövt slåss mycket mer i jobbet. Som det är nu så behöver jag knappt ens slåss i 1% av incidenterna jag möter i arbetet. Jag har pratat mig ur allt från rånsituationer till att prata aggressiva personer lugna.