Nytt theme på bloggen?

Det känns som det är dags byta theme på min blogg. Jag skulle förstås kunna göra som vissa andra och nöta ihop en alldeles egen design, precis som jag vill ha den, men förmodligen skulle jag när jag väl är klar, ändå inse efterhand att jag missat massa smarta idéer och lösningar som någon annan redan gjort bättre.

Därför tänkte jag fråga er läsare, har ni varit på någon blogg och känt att deras theme är det bästa ni någonsin sett?

Jag tar jättegärna emot förslag. Helst gratisthemes, men om det är ett kommersiellt theme som är värt betala för och som inte kostar en tusenlapp så kan jag tänka mig spendera lite pengar på det också.

Framförallt stör jag mig på att bredden på detta theme inte tillåter innehåll på över 500px, vilket är förståerligt i gamla tiders upplösningar, men idag sitter de flesta på mer än 1024 x 768px (och de som inte gör det förtjänar daglig migrän).

Så, hit me med era förslag! :D

 • Iliyena

  Jag sitter på 1024*600px ibland, tänk på oss netbooksurfare… ;)

 • Yuri

  Det var i somras jag följde din blogg via RSS feed app och surfade på din sida med iphone, men det var sommar, man ligger ju ute hela tiden och solar på sommaren.

  Det finns en massa så kallade freelancers på nätet, prova kinesiska freelancers, de gör snabbt, billig och super kul. En avancerad hemsida/blogg är någonting som de fixar på ett dygn utan problem.

  Jag kan tipsa dig någon flexibel kod som tilllåter många möjligheter, alltså att man kan lägga till saker och ting vid behov utan att behöva omprogramera.

 • sphr

  jag är tacksam för att din blogg är så smal. Det upplever jag posiitvt och lättare att läsa när radbrytning inte är allt för långt ifrån radstart.

 • NP

  Även om skärmarna har blivit betydligt bredare än 1024px idag så har det samtidigt blivit mycket vanligare med olika former av mobilt surfande, typ netbooks/iphones/mm. Så ”tyvärr” man får nog fortfarande designa sina websidor så att de passar på både breda och smala skärmar.

  Ägna också de som har nedsatt syn och behöver större font-storlek en liten stund av din tid när du börjar hacka loss på dina css’er :)

 • Super-bengt

  What Iliyena said

  rickfalkvinge är t ex oläsbar för mig numera. ser ut som dynga utspädd med dynga.

  om du ska byta theme får du gärna välja något rosa eller färgglatt. tänker mig något med en regnbåde och en pegasus i ena hörnet. vore superfint.

  men nu är du ju em..o… förlåt, hardcore. så det får väl bli på min egen framtidsblogg.
  <3

 • Anonym

  Jag gillar det nuvarande temat. Precis lagom stilrent.

 • Bra idé. Bredden tycker jag däremot är ok. Jag gillar enkelhet typ ”Pressrow”.
  .-= Attila´s last blog ..RUT-avdraget är knappast perfekt =-.