Nobels fredspris till Kim Jong-il!

(Postar detta i förväg, eftersom jag är bortrest den 27 Mars)

Då var det dags för en dos religiöst vanvett igen. Den här gången i formen av ”Earth Hour”. En massa miljömuppar som hatar mänskligheten och tycker större delen av oss egentligen borde dö för ”naturens bästa” pådyvlar oss sina religiöst fanatiska föreställningar i form av en timme utan elektricitet. Eller ja, nästan. Det är väl få som stänger av kylskåpet, frysen och drar ner värmen på noll… Ni vet, de där viktiga sakerna som vi faktiskt behöver elektricitet för.

I den fattiga delen av världen firas Earh Hour året runt i massvis av hushåll helt utan elektricitet. Det innebär att så fort solen går ner sjunker produktiviteten till nära noll. Det är lätt att ta för givet alla de bekvämligheter som finns i det moderna samhället, men betänk att även den fattigaste av socialfall i Sverige lever bättre än kungar på medeltiden. Grunden för detta är just elektricitet!

Men om nu dyrkandet av mörker och sparande på elektricitet är en dygd, så torde ju Nordkoreas vördade ledare Kim Jong-il vara förtjänt av Nobels fredspris a la USA:s president Barack Obama. I Nordkorea råder nämligen Earth Hour året runt.

Det finns som bekant inte mycket mat och folket är fanatiskt hjärntvättade att tro att de lever i paradiset på jorden, men det måste väl i stora drag vara utopia för klimatalarmister som helst vill se en odemokratisk Global Regering som tjänar deras Högre Syfte, där petitesser som demokrati och mänskliga rättigheter inte får stå i vägen?

Nordkorea firar Earth Hour 365 dagar om året

Inspirerat av Henrik Sundholms inlägg ”När mörkrets apostlar står inför dörren”.