Muslimer får slå sina kvinnor

En muslim från Malaysia (ni vet dem som eldar svenska flaggor för att svenska regeringen inte tystar Lars Vilks) predikade på en skandinavisk konferens att det är okej för en muslimsk man att slå ”sin” kvinna, så länge han inte skadar henne genom att t.ex. slå på huvud, leder och andra känsliga ställen och så länge han inte gör det i vredesmod utan för att han älskar henne.

Vore det en BDSM-relation hade jag inte reagerat. Jag har slagit mina flickvänner och jag håller helt med om att man ”inte ska slå i vredesmod, på huvud, leder eller andra känsliga ställen”. Den väsentliga skillnaden är förstås att min flickvän ifråga då tycker om behandlingen. Det är frivilligt, i konsensus och jag använder ingen religiös text för att rättfärdiga mig. Skulle hon inte vilja så bankar jag inte koranen i huvudet på henne!

Jag skulle heller aldrig slå för att uppfostra, eftersom jag inte tror på den sortens uppfostringsmetoder, varken för vuxna eller barn. Den sortens mentalitet har de flesta av oss lämnat bakom oss i Sverige. Jag slår för att jag tycker det är upphetsande, precis som hon tycker det är upphetsande. Och de muslimer som slår varann för att de tänder på det, eller tycker det är allmänt kul, eller nåt annat, har jag inget som helst problem med. Jag har problem med att man rättfärdigar övergrepp och misshandel med sin religion.

Så fortsätt ni elda svenska flaggor i Malaysia. Själv fortsätter jag stå upp för yttrandefrihet och mänskliga rättigheter och rätten till frihet från religion.

  • Mirhepo

    Det är ju positivt att han tar ut sina aggressioner på en tygbit. Jag vet inte riktigt, men har fått för mig att dom flesta här i Sverige inte blir så upprörda om man bränner tyg, oavsett hur det ser ut, så man kanske ska starta en insamling och skicka 100.000 flaggor och kasta på hans tomt, så har han fullt upp livet ut. Jäkla puckon lol..

    Det här med att slå kvinnor här i Sverige kanske man skulle behöva ta upp lite mer då. En stor del av gänget som är Iranska, Turkiska och Kurdiska and you name it, får ju leva i skräck hela tiden för sina män o söner. Som blir lite påtagligt när man lär känna dessa tjejer, och ha dom boende som grannar, som är helt ignorerade av polis o svenska myndigheter.

    Det är ju lite oroväckande vad ett hej till dom kan få för oanade konsekvenser, misshandel om dom säger hej tillbaks av artighet, om nån av manliga person, el kvinna som är angivare, eftersom det ska ju vara rättvist dåligt fur alles…

    Det är ju lika ”rättvist” för alla oss andra svenska medborgare, oavsett om man är man el kvinna. För personvåld finns ju inte i Sverige (verkar politiker tro?!).