Multi-touch LCD

Windows 7 har ju som kanske bekant är stöd för multi-touch, men skärmar till överkomliga priser som stödjer detta verkar svårare att hitta. Varken prisjakt.nu eller pricerunner.se har filter som sorterar ut multi-touch LCD, så att hitta dem i vimlet av LCD-skärmar är närmast omöjligt i dagsläget.

Därför vänder jag mig till min enastående läsarkrets och ställer frågan; var hittar man en LCD-skärm med multi-touch-stöd till rimligt pris?

 • Daniel Wijk

  Se till bara att du funderar ordentligt innan du köper något som troligtvis bara blir en ploj.

 • Andrk

  Först en kommentar på Daniels kommentar: Jag vet inte om jag tror det blir Ploj – USA:s satsning på $100 datorer för alla människor tyder på att man satsar på detta world wide – och om alla skall ha en dator: vilket gränssnitt är mest intuitivt? Jag skulle satsa mina pengar på Touch Screens… även om de inte riktigt är där vi skulle önska att dem var idag.

  Som svar på din fråga vet jag att HP har tagit fram en touchskärm som heter HP TouchSmart :) tror den kan leverera en del… och sedan TouchPack:et för Windows 7 blev fritt tillgängligt: http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archi… så finns det säkert fler… Samsung är rätt stora på Digital Signage och har säkert någonting. :)

  Ha det fint,
  //A

 • SixDays

  ”Multitouch är så….2007”

  Min kollega Robin Enhorn. Allt microsoft har, har vi Apple haft lååångt innan :P

 • Mollemand

  There are two items in a search @ EDBpriser.dk:
  http://www.edbpriser.dk/Search/Products.aspx?q=

  Otherwise, may I suggest the iPad?