Lång, längre, längst

Tydligen ligger svenska män bra till i statistiken för penislängd, globalt sett. Jag ser eg. inget konstigt med det. De med minst snopp är män från asien. De är också i regel kortare, medan svenskar är globalt sett väldigt långa. Naturligtvis följer snoppen med resten av kroppen och är män i Sverige generellt sett mycket längre än män i asien så kommer de också generellt sett ha större snoppar.

På samma sätt är jag övertygad om att hade man jämfört sliddjup så hade svenska kvinnor varit mycket djupare än säg, thailänskor. För optimal kontrast (tajt fitta) bör man alltså importera en thailänska. Det gav den diskussionen en ny infallsvinkel, måste jag säga…

 • Nisse_sven

  Statistiken stämmer inte som dem har idag på Expressen dem flesta Svenska män har en penis längd mellan 12-15 cm och i Indien ligger dem på 10-12 cm. Frågan är hur dem har gjort mättningen.

  • Tuxie

   Det står i artikeln hur de gjorde mätningen: De frågade sina läsare…

   • Så slutsatsen borde bli att manhunt:s läsare är mest ”välhängda” (vilket jävla ord, jag trodde det var så man beskrev mörat kött, kan de inte bara säga lång/stor kuk/penis?).

    • Tuxie

     Eller en kombination av att ”välhängda” var villigare att svara och att många har lagt på lite.

 • Nilzon

  De kan inte ha haft med män från det svarta afrika. Nordafrikanska män (typ Marocko och algeriet) är inget att räkna med, men de svarta. Där ligger vi vitingar (t ex svenskar) i lä så det bara visslar om det.

  Det stämmer att asiatiska kvinnor har minst. Afrikanska (svarta) kvinnor har störst. Vitingar ligger mitt emellan.

  Så, ja, en svensk man och en asiatisk kvinna passar mycket bra fysiskt! (om det inte är en nordkinesisk storvuxen kvinna av Han-etnicitet)

 • eevert

  notoriskt svårt med sådana ”mätningar”. Fråge ngn machoman från ex mexico hur stor kuk han har ,så får du antagligen 30 cm eller ett knivhugg som svar