Kvinnliga privilegier

Som vi alla vet vid det här laget (som de duktiga, indoktrinerade medborgare vi är) så är ju män överordnade kvinnor. Detta kan man se t.ex. i lagstiftningen där kvinnor (!) får massa extra privilegier och rättigheter, medan männen allt som oftast saknar sådana. Och alla vet ju att föräldrar eg. inte vill ha ansvar för sina barn…

 • WysiWyg

  Det där är intressanta grejer (även om jag av det lilla jag såg tycker att de försöker plocka allt för billiga poäng med t.ex. att kvinnor ska sitta i fängelse med andra kvinnor och liknande), men den som kom på tanken att göra en film som bara visar text borde ta sig en allvarlig funderare.

  Det finns ingen motivering varför man ska krångla till det och göra det till en film, eftersom det bara gör det svårare för folk att ta till sig det som står. Jag läser inte överdrivet långsamt, men jag hängde inte med.

 • Vissa utdrag var ju bara billiga, men jag kanske misstolkar tanken med filmen. Den gav intrycket av att vara seriös med musiken men går inte ens tillbaka till propositionstexterna för att kommentera vad tanken bakom lagstiftningen var.
  .-= Ava Avane Dawn´s last blog ..Shmeet =-.

 • TSfantast

  Jag tycker TSbabes ska få dubbla privilegier då eftersom man har både och borde en tsbrud få båda lönerna =)

  Då skulle folk fan göra karriär på att bli TS och världen en bättre plats .

  Kramis en TSfantast =)