Intervju om piratfrågor

Det var några studenter ifrån Lindköpings Universitet hemma hos mig idag och filmade. De intervjuade mig för en dokumentärfilm om upphovsrätt och andra piratfrågor. Förutom att jag babblade och hade svårt hålla mig kort och kärnfullt (vilket nog gör klippningsarbetet till en mardröm) så kändes det som det gick bra.

Jag lär väl inte gilla höra min egen röst, men vem gör det… Jag hoppas jag ser bra ut iaf! Frågorna handlade om vem jag är, vad Internet haft för betydelse för mig och min identitet, hur jag ser på Piratpartiet och om de nåt ut med att de är mer än ett parti för fildelning och lite så. Jag tyckte jag fick in mina svar på relevanta områden, men det är väsentligt lättare göra det koncist och kärnfullt i skrift än i tal.

Ibland var det nästan så jag glömde frågan och fick försöka stanna mig själv innan jag babblat mig in på helt andra områden… Men jag tror jag klarade mig rätt bra. Det återstår väl att se, om jag svarar goddag yxskaft, eller om jag låter mer som en politiker… ;D Jag sa iaf inget som jag inte kan stå för. Jag hoppas de klipper så mina resonemang når fram.

I maj ska filmen va klar och kommer finnas för nedladdning på The Pirate Bay. Det ska bli väldigt spännande!

 • Coolt. Ska bli kul att se. :)
  .-= Yamiko´s last blog ..Mer övervakning åt folket? =-.

 • Manen

  din röst är silkeslen :P, iaf vad jag kommer ihåg från när jag senast lyssnade på din inläsning av Piraterna :P

 • 之乎者也

  Tyckte du sa i en tidigare bloggpost att du var introvert och blyg, men alla dessa fotosessioner och nu även videointervjuer tycks tyda på motsatsen…
  .-= 之乎者也´s last blog ..Det goda samhället på internet =-.

 • Brulle

  Känns lite dumt av mig att spekulera i någons person men kan det inte vara så att man blir mer trygg i sig själv och utåtriktad när man kommer till rätta med sitt jag och hittar sin identitet?

  Låter inte långsökt i mina öron.

 • Nja, jag är blyg för att ta kontakt med människor jag inte känner och inleda konversation. Däremot är jag exhibitionist och jag har inget problem prata alls om någon annan tar initiativ.

 • Anonym

  Staden heter Linköping. :-)