Ingen gillar Sahlin…

Inte ens socialdemokraterna själva, om man får tro de undersökningar som gjorts. Ställer man Reinfeldt mot Sahlin så är det låga stödet för Sahlin helt uppenbart uselt hos befolkningen. Men tydligen får man inte jämföra Sahlin med en lyktstolpe. Där går gränsen.

Personligen tycker jag det är skitroligt och jag gick genast med i Facebook-gruppen ”Kan den här lyktstolpen få fler fans än Mona Sahlin?”.

Centerpartiets riksdagsledamot Staffan Danielsson har reagerat på kampanjen. På sin statusrad på Facebook skriver han:
“…har respekt för Mona Sahlin som en seriös politiker i opposition, och gillar inte att jämföra henne med en lyktstolpe. Varken roligt eller begåvat, om ni frågar mig…”

Politikerbloggen

Bara citatet ovan får mig att fnissa hysteriskt, men det kanske är så att vi ser lite olika på det där med humor riktat mot politiker, jag och Danielsson.

(Just nu har gruppen 94 621 fans, tio gånger fler än gruppen ”Go Mona Sahlin” som har 988 medlemmar)

Andra liknande grupper är:Kan den här soptunnan få fler fans än Fredrik Reinfeldt?” och ”Denna varg har fler anhängare än Miljöminister Andreas Carlgren

 • Nisse

  Såg att någon sosse nu startat ”Kan den här soptunnan få fler fans än Fredrik Reinfeldt?”. Det stärker ytterligare bilden av att det bara finns två val här i Sverige. Jag tycker att någon på facebook borde dra ihop gruppen: ”Piratpartiet kan få ihop fler fans än både Mona och Fredrik har tillsammans.”

 • Nisse: Finns ju jämförelse-grupper för många andra också. Typ varg vs Carlgren som Hanna redan nämt, fisk vs Maud Olofsson och indier vs Jimmy Åkesson. :)
  .-= Yamiko´s last blog ..Flygpersonal sprider nakenbilder på resenärer =-.

 • RedLib

  Skulle det vara mer kränkande att förlora mot en lyktstolpe än mot Reinfeldt???

  Seriöst… En lyktstolpe har inte drivit igenom FRA-lagen, inte försökt försökt sälja ut europa till USA, inte drivit igenom IPRED, inte… listan blir för lång.
  .-= RedLib´s last blog ..Dagens Konflikt » Modern fascism: Laboratorium Italien =-.

 • Avatar

  Haha jofan soptunnan må va soptunna och har ett ädelt ändamål att vi använder den för skräp.

  Reinfeldt borde själv hamna i soporna med Mona .

  Dax att Sluta rösta , Rockefeller partierna som styr e som pojken som ropade varg.
  Ett pack lögnare och hycklare , dags att folket sätter upp en provisionell regering ej styrd av främmande makter.