Framtidsplaner

Jag borde nog blogga mer än jag gjort denna veckan, men jag har helt enkelt ingen ork eller lust alls. Lusten för Piratpartiet dog ganska rejält när vi inte ens kom över 1%. När jag sedan läser analysen hos Dexion så inser jag att problemen går djupt och att det inte är en utveckling som kan ändras i en handvändning.

Planerna och energin just nu går ist. åt till att starta en BDSM-gård någonstans i mälardalen. Tanken är att arrangera fester, weekends, workshops och liknande med spa, bastu, pool och övernattningsmöjligheter för folk som delar intresset/läggningen utan att nödvändigtvis för den skull vara fetischister. Jag hoppas det kan bli en gemytlig samlingsplats, men det återstår att se.

Jag följer samtidigt intresserat utvecklingen av Liberaldemokraterna, kanske är det där jag kommer engagera mig framöver vad gäller partisympatier. Det beror på vad som händer och hur lovande det ser ut, antar jag. Jag har ju alltid sagt att jag i första hand är libertarian och i andra hand pirat. Piratpartiet har bara varit det alternativ som varit mest lovande och samtidigt legat nära mina egna åsikter.

Rättegången mot The Pirate Bay del 2 pågår just nu. Jag har inte följt det och i år valt att inte liveblogga. Jag ser inte att det finns så stort intresse för det, jag är själv inte intresserad och har eg. inga höga tankar om att någon slags rättssäkerhet skulle träda in just nu, när hela debaclet varit en politiserad tragedi från början till slut.